Machine-industrie

Connecting the StartupDelta, tel Aviv

for Corporate Venture, Startups/

The participants of this Business & innovation Trade Mission are part of the convoy of StartupDelta, headed by Prince Constantijn van Oranje.

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Handelsmissie naar Hokkaido

Zuivel & aardappels

Hokkaido is de belangrijkste landbouwregio van Japan, waar 53% van de melkproductie en 80% van de aardappelproductie plaatsvindt. In tegenstelling tot de rest van Japan bestaat de landbouw hier grotendeels uit professionele, grootschalige landbouwbedrijven.

Open4Business International Matchmaking event

For the 3rd time the Chamber of Commerce and Industry of Pécs-Baranya with the Enterprise Europe Network Pécs, the South West Hungarian Engineering Cluster and the Kingdom of Netherlands Embassy Budapest are organizing a Brokerage Event (B2B meeting) on 4-5th October 2018.

Gulfood Manufacturing 2018

Holland Paviljoens in Ingredient

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal voor de 5e maal de Holland Paviljoens op Gulfood Manufacturing 2018 organiseren. OEM heeft de volledige steun van de organisator van Gulfood Manufacturing, Dubai World Trade Center (DWTC) en handelt als de exclusieve agent voor Nederland.

Macedonia Manufacturing Expo 2018

Business to Business Event and a

Macedonia Manufacturing Expo is Macedonia's premier business-to-business matchmaking event for the light manufacturing industry.

ANUTEC Brazil

Int technology vakbeurs voor de

ANUTEC Brazilië is de leidende beurs voor de Food Industrie in Brazilië. ANUTEC Brazil biets een overzicht van de hele chain met de nadruk op processing, packaging, food safety en ingrediënten alsmede services en oplossingen op het gebied van Animal Protein.

ANUTEC - International FoodTec india

Int vakbeurs voor producenten in

ANUTEC India biedt een uitstekende groeipotentie voor alle segmenten nop het gebied van processing, productie en packaging. Als beste evenement in India op haar gebied zet ANUTEC India de trends in een sterk groeiende markt en brengt alle partijen samen op 1 plek.

Pagina's