Life Sciences & Health (topsector)

Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradesh

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

Impact Investment Trip Rwanda & Oeganda

Ontdek investeringsmogelijkheden

Deze 7-daagse trip naar Rwanda en Oeganda staat in het teken van het ontmoeten van ondernemers en het leren kennen van het investerings ecosysteem in Oost-Afrika.

Missie gezondheidszorg Texas

Met Erik Gerritsen, Secretaris-G

Bent u actief in de Life Sciences & Health-sector en geïnteresseerd in de Verenigde Staten?

Handelsmissie Mexico

Focus op agrarische, medische en

In Mexico liggen nog veel kansen voor Nederlandse bedrijven. Mexico is voor handel op het moment grotendeels afhankelijk van de Verenigde Staten.

Medical Devices ASEAN

The international exhibition and conference on medical devices, technologies, services and general healthcare will be held on 10th – 12th July 2019, at IMPACT Exhibition & Convention Center, Bangkok, Thailand. The previous edition in 2018, MDA occupied 7,000 Sq.m.

EYEFORPHARMA 2018

Eyeforpharma is ´s werelds grootste commerciële pharma conferentie. Medicijnen zijn essentieel, maar ze bieden zelden een volledige oplossing. De focus moet worden gericht op resultaten en men moet bereid zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan patienten.

Enets Conference

Van 6 tot 8 maart zal de 16e editie van de jaarlijkse ENETS-conferentie plaatsvinden. Deze conferentie is gewijd aan de diagnose en behandeling van neuro-endocriene tumoren. Tijdens de vorige editie werd de conferentie bezocht door meer dan 1500 deelnemers uit 66 verschillende landen.

Trade Mission “Accelerating Capital” Tel Aviv

Private Equity, Venture Capital

Doel van de reis is om kennis te maken en samenwerking te verkennen met het Israelische VC/accelerator ecosysteem/industrie en het versterken van de relaties tussen de startup, accelerator- en investeerdersecosystemen van Nederland en Israël.

Handelsmissie Silicon Valley

Being risk aware is a great trad

Risicobewust zijn is een goede manier om een duurzaam bedrijf op te bouwen, maar om te groeien en te slagen, moet je veranderingen aanbrengen.
Leer van de beste in het veld, van de ondernemers en durfkapitalisten die het goed doen in een van de meest concurrerende gebieden ter wereld.

Medical Fair Thailand

Medical Fair Thailand is Thailand’s largest medical & health exhibition, established in 2003. The fair is the ideal gateway to Thailand’s booming healthcare industry and ASEAN’s 600 million strong market.

Pagina's