Life Sciences & Health (topsector)

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Thailand LAB INTERNATIONAL

International Trade Exhibition a

Thailand LAB INTERNATIONAL is organized by VNU Exhibitions Asia Pacific Co., Ltd. a joint venture between Jaarbeurs from the Netherlands and TCC Exhibition and Convention Center from Thailand.

Handelsmissie naar Hokkaido

Zuivel & aardappels

Hokkaido is de belangrijkste landbouwregio van Japan, waar 53% van de melkproductie en 80% van de aardappelproductie plaatsvindt. In tegenstelling tot de rest van Japan bestaat de landbouw hier grotendeels uit professionele, grootschalige landbouwbedrijven.

Economische missie Rijnland-Palts & Saarland

9-12 okt 2018

Ga mee 9 tot en met 12 okt met de economische missie naar Rijnland-Palts & Saarland met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag.

Life Sciences & Health Mission

Saudi Arabia

From 9 – 13 September 2018 the Netherlands Embassy in Riyadh and the Task Force Health Care (TFHC) will organise a health mission to Saudi Arabia.

What can you expect during the mission?

Handelsreis Abu Dhabi

Ontdek mogelijkheden UAE

Wie kent nu echt Abu Dhabi en de mogelijkheden om daar Business te doen.

De reis is van donderdag 23 november t/m 28 november en hieronder een korte beschrijving.

Voorlopig Programma:

Donderdag 23/11:
Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor Sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

Pagina's