Mijnbouw en petrochemie

Infra Oman 2019 – Power & Renewable Energy

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Power & Renewable Energy” Expo en Conference, het grootste evenement voor Power & Renewable Energy in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Bio Fuels
• Cables & Cable Accessories
• Generators
• Geothermal
• High Voltage Equipment
• Hydro Power

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor export sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

Sector sketch Mining Brazil

Opportunities for Dutch companies

This sector sketch has been performed by the NBSO Brazil office in Belo Horizonte. It brings an overview of mining activity in Brazil, its relevance to the Brazilian economy and a closer look at Minas Gerais, the most important mining state.

Opportunities in the Peruvian Energy Sector

Technical Report with commercial opportunities

Uitgebreid kansenrapport van de Nederlandse ambassade in Peru over de energiesector in het land. Olie en gas maken nu nog een groot deel uit van de energiematrix, maar wind- en zonne-energie zijn sterk in opkomst. Daarnaast biedt ook waterkracht kansen.

Haven van Houston

Ontwikkelingen in de haven en kansen voor Nederlandse bedrijven

Houston is een van de grootste petrochemische sectoren in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika.