Milieusector

7 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agricultur

Dit jaar vindt de 37e editie plaats van de Saudi Agriculture exhibition. Vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business zijn aanwezig, zoals agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi Arabië en de rest van de regio zijn aanwezig.

WATEX Iran en RoadShow

Water en Afval Business in Iran

De 14e editie van de waterbeurs WATEX vindt plaats 3-6 okt in Teheran. Een uitgelezen mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om de Iraanse partners te laten zien dat we verder willen bouwen aan de handelsrelatie, ondanks de onzekere internationale situatie.

Kansen innovatieve mestverwaardingtechnologie

Wilt u weten wat de marktkansen zijn in de mestverwerkingssector in China? En bent u bezig met ontwikkeling van innovatieve technologie voor verwerken van organische reststromen zoals mest?

Starten ERC subsidieaanvraag - Horizon 2020

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen?

Handelsmissie naar Cabo Verde

Handelsmissie met deelname aan de nationale beurs FIC (Feira Internacional de Cabo Verde) in Praia, hoofdstad van snelgroeiende toerisme bestemming Cabo Verde (Kaapverdië).

Gelderse handelsmissie naar China

Hubei - Shandong

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies gaat de provincie Gelderland van 2–8 december 2018 met een handelsmissie naar China, onder leiding van Gedeputeerde Economie, Innovatie en Internationale betrekkingen Michiel Scheffer. De Chinese provincies Hubei en Shandong zullen worden bezocht.

EU Circulaire Economie-missie

Naar Japan en Indonesie, o.l.v.

Deze gecombineerde Circulaire Economie-missie doet zowel Japan als Indonesië aan. Het bezoek aan Japan staat in het teken van deelname aan het World Circular Economy Forum in Yokahama.

Water,Energy,Technology and Environment beurs

Holland Paviljoen

Van 23 t/m 25 oktober organiseert FME een Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX). Doel is om Nederland te promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie.

Pagina's