Overheid

Infra Oman 2019 – Fire Safety

Kom en ervaar “Fire Safety” Expo en Conference, het grootste evenement voor "Fire Safety" in Muscat, Oman.
In deze expo zijn we van plan om voor de eerste keer een Nederlands paviljoen op te zetten waar u uw diensten en producten kunt tentoonstellen en aanprijzen.
Sectoren:

Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradesh

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

Africa Works! 2019

Future African Cities

Conferentie in Rotterdam over Afrikaanse steden van de toekomst

Smart City Expo World Congress

In november vindt het Smart City Expo World Congress plaats in Barcelona. Smart City presenteert zich als innovatief platform voor gemeenschappelijke stedelijke actie en is dé ontmoetingsplek voor overheden, bedrijven, entrepreneurs, onderzoekscentra en "steden".

handelsreis naar Sichuan & Heilongjiang

HANDELSMISSIE
De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die Sichuan Province en Heilongjiang Province bieden.

Welt der Freizeit

B2B Beurs/Congres/workshops

Het evenement Wereld van Vrijetijd (Welt der Freizeit) is een ‘business to business’ event voor de gehele vrijetijdseconomie. Het is gericht op beslissers en vertegenwoordigers van ondernemingen, leveranciers, overheden en organisaties in met name Duitsland en Nederland.

Infrastructure investments Norway

Rail, highway, motorway, airport and city transport (bikes, e-mobility)

The National Transport Plan (NTP) 2018-2029 outlines how the Government intends to prioritise resources within the transport sector. It is a twelve-year plan (extended from previous ten-year plans) that is revised every four years.

Hub Thailand!

Zonovergoten, parelwitte stranden doen ieder jaar veel Nederlandse toeristen naar Thailand trekken. Maar een bruisende toeristische sector is slechts een van de krachten waar de Thaise economie, na Indonesië de grootste in Zuidoost-Azië, op drijft.