Toerisme recreatie en horeca

Handelsmissie Kroatië

Unieke handelsmissie Kroatië

Echt een unieke handelsmissie zoals men vroeger ook reisde.

FHA Food & Beverage 31 maart-3 april 2020

In navolging op het succes in 2016 en 2018 organiseert de NEC ook in maart/april 2020 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

FHA HoReCa 3-6 maart 2020

In navolging op het succes in 2016 en 2018 organiseert de NEC ook in maart/april 2020 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

Joining adventure in the Global Market

Trade Mission 2019 to China

This network meeting will bring you to all perspectives from China and EU, and will format strategies and methods for your business, products, corporate brands, personal brands to global market !

Target Groups/Sectors:

8 daagse Inspiratiereis Orlando & IAAPA

Jaarlijks vindt in Orlando, Florida de IAAPA plaats. Samen met vakgenoten uit de horeca en leisure branche gaan we 8 dagen op pad om het land, haar hospitality, haar ondernemers, de beurs IAAPA zelf te ontdekken en te beleven.

Inspiratiereis Tel Aviv

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en hospitality-sector. Tel Aviv ontpopt zich tot “foodiestad” en is the place to be momenteel. Veel sterrenchefs laten zich inspireren door het heilige land.

Expotural

Deze vakbeurs gewijd aan platteland, natuur en avontuurlijk toerisme, heeft een rijk gevarieerde nationale en internationale selectie van bergbestemmingen over de hele wereld.

Handelsmissie Oostenrijk

Friese ondernemers onderweg in O

De organisatie New Way Network organiseert weer een handelsmissie naar Oostenrijk. Speciaal voor Friese & Drentse ondernemers is er een extra Subsidie mogelijkheid.
De Reis is een 6 daagse handelsmissie naar het prachtige Oostenrijk. Deze handelsmissie is opgezet voor bedrijven die;

Pagina's