Toerisme recreatie en horeca

Architect '19

Architect '19, organized by the Association of Siamese Architects (ASA), is the biggest Expo of architectural works, materials, and construction technology in Southeast Asia, attracting more than 400,000 participants each year. Architect ’19 is the ideal gateway into the 600 million strong ASEAN market.

IBTM World

Van 26 tot en met 28 november vindt in Barcelona het toonaangevende evenement voor de vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen industrie plaats: IBTM World. Het congres biedt drie inspirerende dagen vol business, networking en education voor een gemeenschap van internationale leveranciers en kopers.

Possibilities in sports in Chile

Southquest organiseert een missie naar Chili om bedrijven kennis te laten maken met potentiële partners in Chili voor de verkoop van Sport en aanverwante artikelen of dienstverlening.

Inspiratiereis Baskische Keuken - Basquisite

Inspiratiereis naar Basquisite

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en delicatessenwinkels. Ontdek de heerlijke producten uit het Baskenland en ontmoet de lokale producenten.

International Bangkok Bike

The International Bangkok Bike Expo is a bi-annual bicycle expo, held in May and November. The next expo will take place during 2-5 May 2019. The International Bangkok Bike Expo is the biggest bicycle expo in ASEAN and thus an ideal gateway into the ASEAN market of 600 million potential customers.

Vakanz

The Tourism fair in Luxembourg

3 days of vacation, meetings and discoveries !

F&B handelsmissie voor de cruise industrie

Ontmoet inkopers in het kloppend

Na twee succesvolle edities organiseert Phaff Export Marketing van 6 - 10 april 2019 wederom een missie voor de food & beverage sector gefocust op de cruise industrie, met ondersteuning van de Nederlandse Ambassade in Washington en het Nederlands consulaat-generaal in Miami.

handelsreis naar Sichuan & Heilongjiang

HANDELSMISSIE
De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die Sichuan Province en Heilongjiang Province bieden.

19&20 maart: Beursdeelname M.A.D.E.* Expo

De 18e editie van de Made Expo zal wederom plaatsvinden in Parijs. Deze private label beurs wordt jaarlijks door vele bezoekers van diverse nationaliteiten bezocht.

Pagina's