Toerisme recreatie en horeca

Blue Economy Conference Kenia

Heeft u interesse in de Blue Economy? Wilt u meer leren over het innovatief inzetten van water om duurzame welvaart te creëren?

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Beursdeelname Bakery China

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Bakery China beurs die zal plaatsvinden van 6 t/m 9 mei 2019. Bent u actief in de bakkerij-industrie en wilt u uw export uitbreiden naar China en/of meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt?

Handelsmissie naar Cabo Verde

Handelsmissie met deelname aan de nationale beurs FIC (Feira Internacional de Cabo Verde) in Praia, hoofdstad van snelgroeiende toerisme bestemming Cabo Verde (Kaapverdië).

Technova piscinas

De internationale technologie en

Tecnova-PISCINAS, de Internationale beurs voor zwembad, Aquatische technologie en innovatie zal voor de tweede plaatsvinden van 26 februari tot 1 maart 2019 bij de Feria de Madrid.Tecnova-PISCINAS zal zich richten op technologische oplossingen, apparatuur, diverse zaken voor zwembaden, voor spa's en wellness/t

Handelsreis Abu Dhabi

Ontdek mogelijkheden UAE

Wie kent nu echt Abu Dhabi en de mogelijkheden om daar Business te doen.

De reis is van donderdag 23 november t/m 28 november en hieronder een korte beschrijving.

Voorlopig Programma:

Donderdag 23/11:
Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi

Handelsmissie naar Suriname

Delegaties uit 4 verschillende l

Heeft u interesse om internationaal zaken te doen waarbij u Nederlands als voertaal kunt gebruiken?

8 daagse Inspiratiereis Orlando & IAAPA

voor horeca & leisure ondern

Jaarlijks vindt in Orlando, Florida de IAAPA plaats. Samen met vakgenoten uit de horeca en leisure branche gaan we 8 dagen op pad om het land, haar hospitality, haar ondernemers, de beurs IAAPA zelf te ontdekken en te beleven.

13 november: beursdeelname FHC China

13 t/m 15 november: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 22ste editie van deze internationale beurs voor de food, drinks, hospitality, foodservice, bakkerij & kleinhandel industrieën. De beurs vindt van 13 t/m 15 november 2018 plaats in Shanghai, China.

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor Sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

Pagina's