Logistiek (topsector)

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

Handelsmissie naar Hokkaido

Zuivel & aardappels

Hokkaido is de belangrijkste landbouwregio van Japan, waar 53% van de melkproductie en 80% van de aardappelproductie plaatsvindt. In tegenstelling tot de rest van Japan bestaat de landbouw hier grotendeels uit professionele, grootschalige landbouwbedrijven.

Handelsmissie naar Cabo Verde

Handelsmissie met deelname aan de nationale beurs FIC (Feira Internacional de Cabo Verde) in Praia, hoofdstad van snelgroeiende toerisme bestemming Cabo Verde (Kaapverdië).

Gulfood Manufacturing 2018

Holland Paviljoens in Ingredient

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal voor de 5e maal de Holland Paviljoens op Gulfood Manufacturing 2018 organiseren. OEM heeft de volledige steun van de organisator van Gulfood Manufacturing, Dubai World Trade Center (DWTC) en handelt als de exclusieve agent voor Nederland.

Gelderse handelsmissie naar China

Hubei - Shandong

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies gaat de provincie Gelderland van 2–8 december 2018 met een handelsmissie naar China, onder leiding van Gedeputeerde Economie, Innovatie en Internationale betrekkingen Michiel Scheffer. De Chinese provincies Hubei en Shandong zullen worden bezocht.

Holland paviljoen Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is de op één na de grootste beurs van de wereld voor de automotive aftersales industrie. Met meer dan 140.000 bezoekers en 6.250 exposanten was de afgelopen editie uitermate succesvol. Messe Frankfurt Nederland organiseert een Holland Paviljoen op de Automechanika Shanghai.

Handelsreis Abu Dhabi

Ontdek mogelijkheden UAE

Wie kent nu echt Abu Dhabi en de mogelijkheden om daar Business te doen.

De reis is van donderdag 23 november t/m 28 november en hieronder een korte beschrijving.

Voorlopig Programma:

Donderdag 23/11:
Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi

Pagina's