High Tech (topsector)

Infra Oman 2019 – Transportation & Logistics

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Transportation & Logistics ” Expo en Conference, het grootste evenement voor transport en logistiek in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Airport Construction Services
• Airport Equipment & Security Systems
• Bridges & Tunneling• Cargo Loading
Equipment

Innovatiemissie VS Future of Automation

Met minister Sigrid Kaag

Bent u actief op het gebied van robotica, artificial intelligence (AI) of blockchain? En wilt u de Amerikaanse markt in Silicon Valley verkennen? Ga dan van 25 tot en met 27 maart mee met deze missie.

Laval Virtual

Europa’s grootste VR/AR & Im

Laval Virtual 2019 verzamelt de VR/AR community gedurende een 3-daags inspirerend ultramodern B2B georiënteerd beurs- en conferentieprogramma in Laval, Frankrijk.

DGA reis China

De VNO-NCW West handelsmissie is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die China biedt.

Mission to China

40 years Sister City Relations R

40 Years of Sister City Relations between Rotterdam and Shanghai.
In 2019, Rotterdam and Shanghai celebrate their 40th sister city anniversary. A time for Rotterdam to reflect on what we have achieved, but also a great opportunity to deepen and broaden the relations.

Innovatiemissie fotonica naar China

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met China? Ga dan in maart mee met onze fotonica innovatiemissie.

Infra Oman 2019 – Power & Renewable Energy

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Power & Renewable Energy” Expo en Conference, het grootste evenement voor Power & Renewable Energy in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Bio Fuels
• Cables & Cable Accessories
• Generators
• Geothermal
• High Voltage Equipment
• Hydro Power

Infra Oman 2019 – Fire Safety

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Fire Safety” Expo en Conference, het grootste evenement voor "Fire Safety" in Muscat, Oman.
In deze expo zijn we van plan om voor de eerste keer een Nederlands paviljoen op te zetten waar u uw diensten en producten kunt tentoonstellen en aanprijzen.
Sectoren:

Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradesh

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

Impact Investment Trip Rwanda & Oeganda

Ontdek investeringsmogelijkheden

Deze 7-daagse trip naar Rwanda en Oeganda staat in het teken van het ontmoeten van ondernemers en het leren kennen van het investerings ecosysteem in Oost-Afrika.

Pagina's