Gratis e-learning Business Etiquette in China

Publicatiedatum:

12 augustus 2021

Bron:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Investeer 40 minuten van uw tijd in een gratis e-learning over business etiquette in China. Daarna bent u nóg beter voorbereid op uw marktintroductie en kunt u er sneller en langer succesvol zijn.

In deze online cursus bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rond business etiquette in China. We gaan daarbij in op de invloed van de Chinese geschiedenis en cultuur, de hiërarchische organisatiestructuur (en bijbehorende beslissingsbevoegdheden), de zakelijke eetcultuur en het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken in China. 

Voorkom valkuilen & veelgemaakte fouten

China is een van de grootste economieën ter wereld en de op een na grootste handelspartner van de EU. Zakelijke culturele verschillen spelen een grote rol in het al dan niet succesvol zijn in China. Het is daarom belangrijk om de Chinese zakencultuur te begrijpen. Die verschilt namelijk veel van de Nederlandse cultuur en bepaalt in sterke mate uw succes op de Chinese markt. 

Leer de zakelijke cultuur kennen

In deze e-learning 'Business Etiquette in China' ontdekt u de belangrijkste aandachtspunten voor de Chinese zakencultuur. In aparte hoofdstukken gaan we in op de volgende onderwerpen:

  1. De invloed van de Chinese geschiedenis en cultuur.
  2. De hiërarchische organisatiestructuur en beslissingsbevoegdheden.
  3. De zakelijke eetcultuur.
  4. Het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken.

Cursusopbouw

Het volgen van deze e-learning kost u slechts 40 minuten. U bepaalt zelf wanneer u deze start en afmaakt. De cursus bestaat uit 4 inhoudelijke hoofdstukken, plus een inleiding en 2 naslagwerken.

Elk hoofdstuk bestaat uit een korte video (van een paar minuten) en een aantal testvragen. Zo weet u of de informatie in uw geheugen is blijven hangen. Aan het einde vindt u een Q&A en een samenvatting van de e-learning. Deze kunt u downloaden en gebruiken als naslagwerk.

Schrijf u nu in & start wanneer het u uitkomt

Inschrijven voor deze online cursus kan op het platform van de International Business Academy. Schrijf u nu in en start de e-learning waar en wanneer het u uitkomt!

Naast deze e-learning over business etiquette, bieden wij ook een gratis e-learning over Intellectueel Eigendom in China aan. Onze landspecifieke e-learnings krijgen van ondernemers gemiddeld het rapportcijfer 9.

Download rapport Je verlaat deze website