Kansenrapport Advanced Materials & Graphene in Manchester

Publicatiedatum:

9 september 2019

De Advanced Material sector is aanzienlijk vertegenwoordigd in het noordwesten van Engeland. Duizenden toonaangevende bedrijven hebben zich hier gevestigd voor onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en productie. De materiaalsector in het noordwesten heeft een gecombineerde omzet van £33 miljard.

Clusters & Corridors

Het VK biedt een dynamische omgeving voor de ontwikkeling van Advanced Materials. Via Innovate UK heeft de Britse regering meer dan £1 miljard euro uitgegeven om zeven "Catapults" op te richten: een netwerk van technologie- en innovatiecentra.

Grote spelers

Het kansenrapport biedt een overzicht van de grootste internationale en Britse bedrijven die zich in Manchester en regio gevestigd hebben op het gebied van Advanced Materials en Graphene.

Kansen & Ontwikkelingen

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van graphene, alloys, technical textiles en composites? In welke sectoren liggen de kansen voor deze toepassingen?

Belangrijke organisaties

Een overzicht van kennisinstellingen, overheidsinitiatieven en onderzoekscentra om nieuwe materialen te ontwikkelen en bestaande innovaties breder toe te passen.

Meer informatie

Bent u van plan uw zakelijke grenzen te verleggen en wilt u meer weten over het
Verenigd Koninkrijk? Neem dan contact op met het NBSO in Manchester.
Voor een kopie van het volledige rapport kunt u ons bereiken via:
T: +44 (0)161 834 6033
E: info@nbso-manchester.co.uk

Bezoek ook onze website:
www.nederlandwereldwijd.nl
www.rvo.nl

Download rapport Je verlaat deze website