NBSO Highlights 3 2021

Publicatiedatum:

25 mei 2021

Bron:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Netherlands Business Support Offices

In de highlights belichten we de activiteiten van onze NBSO kantoren wereldwijd en laten we zien wat zij voor Nederlandse ondernemers kunnen betekenen.

Een aantal NBSO's is momenteel bezig met activiteiten in de Life Sciences and Health (LSH) sector. Zo was NBSO Stuttgart betrokken bij de ondertekening van de PIB Eā€Health en presenteerden NBSO Córdoba en Belo Horizonte marktstudies LSH. Ook zijn er meerdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zoals webinars over waterstof in Frankrijk en het bedrijf Hydraloop die met behulp van NBSO Los Angeles de Californische markt betreedt.

Over NBSO's

Bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Kunt u ondersteuning gebruiken bij de afzet van producten of diensten in het buitenland? De Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zijn gevestigd in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, maar waar geen ambassade of consulaat generaal is. Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners.

Contact

Iris Sauer-Zwaard
Adviseur Innovatie Attaché en NBSO Netwerken
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
nbso@rvo.nl

Download rapport Je verlaat deze website