NLinBusiness Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

Publicatiedatum:

26 januari 2021

Bron:

NLinBusiness

Nieuwjaarsbijeenkomst NLinBusiness

Wij kijken terug op een drukbezochte, sociale en informatieve digitale nieuwjaarsbijeenkomst. Op 14 januari kwamen meer dan 100 van onze relaties digitaal bijeen om te toasten op het nieuwe jaar, maar bovenal om elkaar het gesprek te voeren en ervaringen te delen. Het is zowel persoonlijk als zakelijk bijzonder om te zien dat we zoveel relaties uit binnen- en buitenland hebben mogen verwelkomen. Een hele mooie start van het nieuwe jaar!

 

NLinBusiness is hét one stop shop-platform voor internationale ondernemers

In het plenaire deel nam Edo Offerhaus de aanwezigen mee langs diverse ondernemersreizen van internationaal actieve MKB’ers. Ook werd stilgestaan bij de nieuwste platformfunctionaliteiten van NLinBusiness. Samen met gastsprekers Ingrid Thijssen (voorzitter VNO NCW Nederland), Michael Pistecky (Hoofd Economisch beleid en ondernemen, Ambassade Parijs), Annemiek Bles, marketeer Business & International bij Brainport Eindhoven, Valérie Hoeks, eigenaar China Inroads) en Marcel Schulze (European American Chamber of Commerce) vormde dit een helder beeld van de plannen van NLinBusiness.

 

Breakout sessies: informele ontmoetingen met partners

Digitaal netwerken het nieuwe normaal? Het gemis van de traditionele netwerkborrel, met een biertje en een bitterbal is groot. Desalniettemin lieten vele deelnemers ons weten de kleinschalige breakout-sessies met 10-12 deelnemers enorm te hebben gewaardeerd. Er zijn vele nieuwe contacten gelegd en vervolgafspraken gepland tussen diverse ondernemers en dienstverleners.

 

Meer informatie

meer weten over samenwerking met NLinBusiness : neem contact op met ons en bekijk alvast onze partnerpagina.

Download de slides via de downloadknop.

Download rapport Je verlaat deze website