Ondernemen in Duitsland - In gesprek met Roel Westra, community manager bij de NL Business Hub Munich

Publicatiedatum:

17 juni 2020

Bron:

MKB Deventer NLinBusiness

Op 23 juni is de NL Business Hub Munich gelanceerd. Deze nieuwe hub moet het netwerk van Nederlandse ondernemers in München gaan laten groeien en hulp bieden aan deze ondernemers waar nodig. Om dit alles in goede banen te gaan leiden is Roel Westra aangetrokken als community manager. Naar aanleiding van de naderende opening interviewde MKB Deventer Roel Westra en is dit in het magazine geplaatst.

Roel vertelt in het interview wat zijn visie is voor de NL Business Hub Munich en hoe hij ondernemers lokaal hulp kan bieden. Roel wil graag de verbindende factor zijn. Hij wil samenwerken gaan faciliteren, kansen zien voor de ondernemer en de ondernemers met elkaar verbinden. 

Roel vertelt over München als regio, de kansen die er liggen maar ook wat de uitdagingen zijn voor Nederlandse ondernemers in (Zuid-)Duitsland. Hij vertelt verder hoe je op een goede manier zaken kan doen met de Duitsers en waar je hier rekening bij dient te houden.

Klik op 'Download rapport' onderaan de pagina om het artikel zoals deze verschenen is in het magazine te downloaden. Daarnaast vroegen we Roel het hemd van het lijf over de hub en zijn rol hierin. Benieuwd wat hij hier over te zeggen heeft?

Klik op deze link voor de video >>

Download rapport Je verlaat deze website