Business opportunities

Kans voor Nederlandse bedrijven in de energiesector

Bent u op zoek naar een zakenpartner in de Mexicaanse energiesector?  Of wilt u uw kansen verkennen in dit land en deze sector?
 
In het kader van het Mexico-Netherlands Strategic Programme for Energy Executives Training (EET) komen in oktober 2017 16 Mexicaanse managers uit de energiesector naar Nederland.
 

Lees meer...
in Visakhapatnam City, Andhra Pradesh, India
Sector: 
Land: 

Greater Visakhapatnam Smart City Corporation Limited (GVSCCL), a special purpose of vehicle incorporated by the Greater Visakhapatnam Municipal Corporation, Government of Andhra Pradesh. GVSCCL has invited Expression of Interest (EoI) from qualified Dutch companies for Remediation of Existing Dumpsite called Kapuluppada in Visakhapatnam utilizing various methodologies / technologies.

Lees meer...
Start-up, op zoek naar je 1e grote klant en tegelijkertijd een acceleratieprogramma volgen?

Schrijf je in voor BIND 4.0!
BIND 4.0 is een start-up acceleratieprogramma van 6 maanden in Baskenland. Het is een aantrekkelijk programma voor een buitenlandse start-up om een 1e grote klant te krijgen, zoals Mercedes-Benz, Michelin en ArcelorMittal. Het is een internationaal programma, in het Engels, dat start-ups begeleiding van mentoren geeft en financiële ondersteuning biedt.

Lees meer...
Kansen In Sector Tuinbouw, provincie Shandong
Bron: 
Land: 

De provincie Shandong is de belangrijkste provincie in China in termen van totale waarde, toegevoegde waarde, import en export van agro-producten. NBSO Jinan deed een studie naar deze sector in Shandong, met als doel de huidige situatie in Shandong te schetsen. Het rapport is vooral gericht op de productie van groenten en kassenbouw.

Lees meer...

Pagina's