Business opportunities

Rail & Road investments

De Nordics investeren aanzienlijk in nieuwe projecten en onderhoud van wegen en spoorwegen en verwelkomen buitenlandse aanbieders. Dit factsheet geeft een beknopt overzicht van de geplande investeringen in de verschillende landen inclusief verwijzingen naar lokale contactpersonen en nuttige links voor meer achtergrondinformatie. Het document is in het Engels.

Lees meer...
Verwerking van restproducten uit de lingerieconfectie

In Nova Friburgo, in de staat Rio de Janeiro, concentreert zich een groot deel van de Braziliaanse confectie van lingerie. In het productieproces wordt een grote hoeveelheid afval geproduceerd, doordat tussen 20 en 30 procent van de gebruikte stoffen als cut offs verloren gaat.

Lees meer...
770 km lange kabel onder de Noordzee

Denemarken en het Verenigd Koninkrijk zijn van plan om een 770 km lange gelijkstroomkabel aan te leggen tussen de twee landen. 630 km van de totale lengte wordt een onderzeekabel onder de Noordzee, 75 km moet worden aangelegd op land in Denemarken en 65 km op land in het VK. In verband hiermee zal delen van het bestaande Deense transmissiesysteem worden uitgebreid.

Lees meer...
Digitalization water sector Madrid-Spain

The public water company of Region of Madrid, Canal de Isabel II, has published its strategic investment Plan. The Plan provides for an investment of 1.5 billion euros for 2018-2022. Canal de Isabel II develops the water supply activities in the Region of Madrid. All city councils of Region of Madrid are involved (179). 6.5 million inhabitants live in Madrid.

Lees meer...

Na de ineenstorting van de scheepsbouwindustrie in de jaren ‘90 is de scheepswerf van La Ciotat binnen 2 decennia een van de wereldleiders in de superjacht reparatie en refit industrie geworden. De werf telt 36 bedrijven, gespecialiseerd op bijna elk technisch gebied, een complete uitrusting van droogzetinstallaties en een grote droogdok.

Lees meer...

Pagina's