Contact leggen in het buitenland

Een lastige stap bij het internationaal zaken doen, is om op een verre markt de eerste contacten te leggen. Partijen die je bijvoorbeeld in contact kunnen brengen met klanten en tussenpersonen of helpen met de lokale regels.

Gelukkig beschikt Nederland vanuit de overheid en het bedrijfsleven over een uitgebreid netwerk in het buitenland. Ervaren mensen staan klaar om je lokaal een warm welkom te geven en te ondersteunen bij de eerste stappen.

Wil je zakendoen in het buitenland? En zoek je naar betrouwbare, lokale informatie? Via RVO.nl krijg je toegang tot het buitenlandnetwerk van Nederlandse ambassades, consulaten, landbouwraden en NBSO's. Zij adviseren bijvoorbeeld over agenten, distributeurs, lokale wetgeving en de manier van zakendoen.

Lees meer

NLinBusiness helpt ondernemers om wereldwijd nieuwe markten aan te boren. In kansrijke regio's (mede)organiseert NLinBusiness ondernemersreizen, netwerkborrels, seminars en workshops. Zo kom je eenvoudig en snel in contact met lokale dienstverleners, private partijen en andere ondernemers.

Lees meer

FME kan lidbedrijven in contact brengen met andere technologiebedrijven en partijen in het buitenland. Ook tijdens missies en internationale beurzen van FME kun je sparren met interessante internationale contacten.

Lees meer

KVK biedt ondernemers het KVK International Business Platform (KVK IBP). Dit nieuwe platform brengt jou in contact met collega-ondernemers en ons netwerk in binnen- en buitenland.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie kan lidbedrijven in contact brengen met andere bedrijven en partijen in het buitenland.

Lees meer
Meest recente publicaties

Webinar Ondernemen in Afrika

In dit webinar deelt PUM haar successen, introduceren ze je aan hun (business) partners en leggen ze uit hoe je in samenwerking met PUM kansen kunt realiseren. Programma  De Best… Lees meer

Benelux Paviljoen en Lounge op EuroTier China 2020

Met genoegen kondigt East-West Trade de toonaangevende veehouderijbeurs EuroTier China aan.Waarom EuroTier China?De Chinese veeteeltindustrie heeft de afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt, waardoor er sterke behoefte is aan meer… Lees meer

Port of Rotterdam Business Breakfast Polen

Looking to fast forward your global trade flows? Tap into the global network of the port of Rotterdam. This collective of terminals, shipping lines, operators, warehouses and forwarders implements seamless… Lees meer