Contact leggen in het buitenland

Een lastige stap bij het internationaal zaken doen, is om op een verre markt de eerste contacten te leggen. Partijen die je bijvoorbeeld in contact kunnen brengen met klanten en tussenpersonen of helpen met de lokale regels.

Gelukkig beschikt Nederland vanuit de overheid en het bedrijfsleven over een uitgebreid netwerk in het buitenland. Ervaren mensen staan klaar om je lokaal een warm welkom te geven en te ondersteunen bij de eerste stappen.

Wil je zakendoen in het buitenland? En zoek je naar betrouwbare, lokale informatie? Via RVO.nl krijg je toegang tot het buitenlandnetwerk van Nederlandse ambassades, consulaten, landbouwraden en NBSO's. Zij adviseren bijvoorbeeld over agenten, distributeurs, lokale wetgeving en de manier van zakendoen.

Lees meer

NLinBusiness helpt ondernemers om wereldwijd nieuwe markten aan te boren. In kansrijke regio's (mede)organiseert NLinBusiness ondernemersreizen, netwerkborrels, seminars en workshops. Zo kom je eenvoudig en snel in contact met lokale dienstverleners, private partijen en andere ondernemers.

Lees meer

FME kan lidbedrijven in contact brengen met andere technologiebedrijven en partijen in het buitenland. Ook tijdens missies en internationale beurzen van FME kun je sparren met interessante internationale contacten.

Lees meer

KVK biedt ondernemers via het Enterprise Europe Network mogelijkheden om in contact met collega-ondernemers en ons netwerk in binnen- en buitenland.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie kan lidbedrijven in contact brengen met andere bedrijven en partijen in het buitenland.

Lees meer

Invest International laat internationale projecten groeien en bloeien en helpt bij het realiseren van jouw groeiambities in het buitenland. Het team van ruim 140 professionals brengt je in contact met het wereldwijde partnernetwerk. Om samen impact te maken op de SDG’s. Lees meer.

Lees meer
Meest recente publicaties

Goed voorbereid naar China

Investeer in jezelf en leer over ChinaGa jij binnenkort naar China voor je werk, studie of op reis maar weet je niet zo goed wat je te wachten staat wanneer… Lees meer

International Speed Business Mixer 2024

Save the date for one of the most engaging, international events in Warsaw!Once again, different bilateral chambers of commerce join forrces to prepare a special networking event for over 200… Lees meer