Africa’s Big 7

woensdag 1 mei 2024

Johannesburg

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 1 mei 2024 09:00 Tot 1 mei 2024 17:00

Afrika, een groeiende markt om focus op te houden door sterke ontwikkelingen en kansen in de food industrie. Wil je deel uitmaken van deze groei? Zorg dan dat je erbij bent op de Africa’s Big 7, de grootste beurs voor voedingsmiddelen en dranken in Afrika, in 2024 (exacte datum nader bepaald).

WAAROM IS AFRIKA ZO INTERESSANT VOOR JOU?

Zuid-Afrika is de ideale locatie voor de F&B show Big 7: het is de grootste en meest ontwikkelde economie van Afrika, het heeft de meest geavanceerde en een snel bewegende voedsel- en drankenmarkt, en het fungeert als een handelsgateway naar de rest van de markten op het continent. Voedselproductie is een van de grootste productiesectoren op het continent. De markt voor voedsel en dranken, ter waarde van $ 313 miljard, wordt naar verwachting in 2030 $ 1 biljoen. De middenklasse in Afrika wordt geschat op 170 miljoen mensen, die dagelijks tussen de $ 11 en $ 110 uitgeven per dag. De omvang van de Zuid-Afrikaanse voedingsmiddelenindustrie groeit met 10,5% wat resulteert in een marktvolume van $122 miljoen eind 2023. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN AFRICA’S BIG 7?

Africa’s Big 7 is een onmisbaar onderdeel van zowel de Afrikaanse als de internationale voedsel- en drankenindustrie. Vooral voor bedrijven die hun weg willen vinden in de groeiende Afrikaanse voedsel- en horecasector is de beurs cruciaal. Africa’s Big 7 biedt drie dagen een platform waar importeurs en exporteurs elkaar ontmoeten. Met talloze professionele bezoekers is de aanloop verzekerd. Denk aan importeurs, distributeurs, categorymanagers uit retail en horeca, en alles daartussen. Met slechts plaats voor een beperkt aantal exposanten biedt dit een unieke kans voor jou als ondernemer. 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE AFRICA’S BIG 7

Om jou goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten) 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Meld je aan door te mailen of plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Africa’s Big 7.

Ga naar website Je verlaat deze website