AGRI FRESH HANDELMISSIE TURKIJE | GAAT U OOK MEE KANSEN ONTDEKKEN?

dinsdag 24 oktober 2023

Turkije

Organisator

Dutch Turkish Trade Stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije

Entreekosten

2.650,00 EUR

Evenement data

Van 24 oktober 2023 00:00 Tot 29 oktober 2023 00:00

Na de succesvolle handelsmissies in 2021 en 2022 is de Stichting Kamer van Koophandel Nederland Turkije, in samenwerking met RAAD International B.V., enthousiast om opnieuw een spannende handelsreis naar Turkije aan te bieden. Bekijk het videoverslag van 2021/Antalya en 2022/Mersin.


Ook u kunt de uitstekende commerciële kansen ervaren die Turkije biedt aan ondernemers!

We nodigen u van harte uit om met ons mee te reizen van dinsdag 24 tot en met zondag 29 oktober 2023.

Vanwege de economische groei en zakelijke ontwikkelingen zijn er meer mogelijkheden in diverse sectoren. Laten we samen het bruisende Türkiye ontdekken!

PROGRAMMA (Izmir – Manisa - Bursa)
✓ Officiële ontvangst door het bestuur en bezoek aan de Bursa Commodity Exchange.
✓ Lokale bezoeken aan agrarische gebieden, kassen, exporteurs en koelopslagbedrijven.
✓ Bezoek aan de Bursa City Market/Kent Hali (groothandelsmarkt) met telers/leveranciers en
import/exporteurs.
✓ Voorgeprogrammeerde persoonlijke B2B-ontmoetingen in verschillende steden.


Gedurende de reis krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van Turkse ondernemers en handelsbevorderende instanties. De ervaring heeft ons geleerd dat er interessante contacten en handel worden uitgewisseld met uw
medereizigers. Daarnaast kunt u aangeven welke soort ondernemingen u wilt bezoeken. Op deze manier ontmoet u gerichte partijen en krijgt u nieuwe inzichten in de kansen die de Turkse markt biedt.


Voor dit all-inclusive commerciële programma bedraagt de bijdrage in de kosten €2.650 inclusief vluchten, hotels, lokaal vervoer, gids/tolk, lunch en diners. Specifieke wensen worden tijdens een persoonlijk onderhoud afgestemd.

TDTC (Turkish Dutch Trade Consulting) in Istanbul en RAAD International organiseren, adviseren en faciliteren ter plaatse. Meldt u aan bij leyla.demos@turkishdutchtrade.com of john@raadinternational.nl. Aansluitend
nemen wij contact met u op.

Eén ding is zeker: het wordt een fantastische reis met – naast de zakelijke activiteiten – ook voldoende tijd voor sociale interactie en cultureel-toeristische bezienswaardigheden!