Business Opportunities Fair 2023 in Manilla

woensdag 4 oktober 2023

Manilla

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Manilla Asian Development Bank (ADB)

Evenement data

Van 4 oktober 2023 09:00 Tot 5 oktober 2023 17:00

Wilt u zakendoen met de Asian Development Bank (ADB)? En bent u op zoek naar het juiste netwerk, specifieke informatie over de bank en 1-op-1-gesprekken op maat? Neem dan op 4 en 5 oktober 2023 deel aan de Business Opportunities Fair 2023 in Manilla.

De Business Opportunities Fair vindt voor de 11e keer plaats. Tijdens dit evenement op het ADB-hoofdkantoor in Manilla (Filipijnen), informeren Regional Managers en Project Officers u over:

  • de algemene strategie van de bank;
  • voorbeelden van goedgekeurde projecten;
  • budgetten per deelsector in de verschillende Aziatische landen;
  • de (aanbestedings)processen van de ADB.

Asian Development Bank

De Asian Development Bank verstrekt leningen en schenkingen aan 38 ontwikkelingslanden. Het grootste deel van de financiering betreft leningen aan overheden van de ontvangende landen. De ADB biedt publieke sector financiering (sovereign) en private sector financiering (non-sovereign). In beide sectoren maken Nederlandse bedrijven kans om zaken te doen met de ADB.

Aanvullend programma 

Aanvullend aan het evenement is op 3 oktober een programma voor Nederlandse deelnemers gepland. Dit in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Manilla en RVO. Geïnteresseerd in dit aanvullende programma? Houd dan rekening met enige flexibiliteit in uw reisschema. Meer informatie volgt.

Ga naar website Je verlaat deze website