Economische missie halfgeleiderindustrie naar Phoenix en Silicon Valley

zondag 3 december 2023

Phoenix

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederlands consulaat-generaal in San Francisco Nederlandse ambassade in Washington D.C. High Tech NL

Entreekosten

950,00 EUR

Evenement data

Van 3 december 2023 09:00 Tot 8 december 2023 17:00

Bent u (internationaal) actief in de halfgeleiderindustrie? Wilt u meer weten over het innovatie ecosysteem in de Verenigde Staten? En wilt uw zakelijke kansen ontdekken in dat land? Neem dan deel aan deze economische missie naar Phoenix en Silicon Valley, van 3 tot en met 8 december 2023. 

Bewindslieden sluiten aan bij de missie

Minister-president Mark Rutte en de minister van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Micky Adriaansens, hebben het voornemen om deels bij de missie aan te sluiten. De voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, Ingrid Thijssen, treedt op als zakelijk missieleider.

Samenwerking Nederland en de Verenigde Staten 

Nederland en de Verenigde Staten zijn wereldmarktleiders in de halfgeleiderindustrie. Beide landen investeren in de ontwikkeling van deze ver ontwikkelde technieken en het ecosysteem daaromheen.

Tijdens deze missie onderzoeken wij de mogelijkheden voor verdere samenwerking op het gebied van handel, investeringen en innovatie. Dit geeft u de kans om interessante contacten te leggen voor uw organisatie. 

Voor wie? 

De missie is interessant voor start-ups, scale-ups, mkb, multinationals en kennisinstellingen die actief zijn in de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder op de volgende terreinen:

  • apparatuur en productie van halfgeleiders (zoals frontend, backend, verpakken en testen);
  • chip-ontwerp; 
  • productieketen (of 'supply chain');
  • Research & Development.
Ga naar website Je verlaat deze website