Economische missie Klimaattechnologie naar België

dinsdag 28 mei 2024

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse ambassade in Brussel Trade and Innovate NL Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Entreekosten

950,00 Euro

Evenement data

Van 28 mei 2024 07:00 Tot 30 mei 2024 16:00

Bent u actief in klimaat- en energieneutrale bouw, zero-emissie stadslogistiek of in de waardeketen voor rijden en varen op waterstof? Neem dan van 28 tot en met 30 mei 2024 deel aan de economische missie Klimaattechnologie naar België. 

Deze missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en van de voorzitter van VNO-NCW (Ingrid Thijssen).

Voor wie?

De missie is vooral interessant voor het Nederlandse mkb, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen uit de genoemde sectoren. U krijgt ruim de gelegenheid om uw marktkansen te onderzoeken en om te netwerken met mogelijke zakenpartners en/of opdrachtgevers. 

Daarbij is het goed om te weten dat België zich (als één na grootste handelspartner van Nederland) ontwikkeld heeft tot prioriteitsmarkt. Het land legt veel nadruk op duurzaamheid, innovatie en energietransitie. Ook blijft België ideaal voor het Nederlandse mkb dat zijn eerste internationaliseringsstappen zet.

Ga naar website Je verlaat deze website