Europees Forum voor Elektronische Componenten en Systemen (EFECS)

vrijdag 25 november 2022

Beurs van Berlage Damrak 243, Amsterdam

Organisator

Europese Commissie Associaton for European NanoElectronics (AENEAS) Eur. Tech. Platform Smart Systems Int. (EPoSS) Inside Industry Association

Evenement data

Van 25 november 2022 07:30 Tot 25 november 2022 15:00

EFECS is het internationale forum voor gezamenlijke innovatie binnen de elektronische componenten en systemen (ECS) waardeketen in Europa. Werkt u in de ECS-sector? Heeft u interesse om alle relevante stakeholders in uw werkveld te ontmoeten? En wilt u meer weten over Europese financieringsprogramma's? Kom dan naar Amsterdam in de Beurs van Berlage!

EFECS brengt de hele Europese waardeketen op het gebied van ECS bij elkaar. Tijdens dit event op krijgt u meer te horen over innovatiekansen, samenwerkingsmogelijkheden en welke Europese financieringsmogelijkheden er zijn op dit gebied.\nDeze editie van EFECS zal de basis zijn voor projectvoorstellen van de Europese programma’s:
• Key Digital Technologies Joint Undertaking (KDT JU)
• Eureka Cluster Xecs call
• Horizon Europe Cluster 4 - Digital, industry and space.

Team IRIS van RVO is het nationaal contactpunt voor deze regelingen. Team IRIS kan u adviseren bij het indienen van uw projectvoorstel.

Voor wie?

Dit evenement is interessant voor iedereen die werkt binnen de gehele ECS-waardeketen. Van fundamentele en cross-sectionele technologieën tot aan de praktische toepassingsgebieden.

Ga naar website Je verlaat deze website