Factfindingmissie Waterbehandeling in India

maandag 14 oktober 2024

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 14 oktober 2024 09:00 Tot 18 oktober 2024 18:00

U werkt aan innovatieve waterbehandelingstechnologie? En bent benieuwd naar de zakelijke kansen in India? Ga dan van 14 tot en met 18 oktober mee met deze factfindingmissie naar India.

Marktkansen in India 

India heeft een grote bevolking van ongeveer 1,4 miljard mensen. Het land staat voor veel uitdagingen op het gebied van afvalwater. De AMR (Antimicrobiële Resistentie)-pandemie zorgt bijvoorbeeld voor ernstige problemen. De oorzaak daarvan is antibiotica dat in het afvalwater terechtkomt vanuit ziekenhuizen en vanuit de farmaceutische industrie.  

In India gebruiken veel mensen oppervlaktewater. Daarom is AMR daar de oorzaak van ernstige gezondheidsproblemen. India moet daarom het afvalwater behandelen dat komt vanuit ziekenhuizen, de farmaceutische sector en uit huishoudens. Daar zijn producten en diensten, deskundigheid, en innovaties uit het buitenland voor nodig.

Nederlandse bedrijven en organisaties hebben veel kennis van de zuivering van afvalwater. Ook weten zij veel van het verhelpen van AMR. Op de grote, Indiase markt zijn er daarom voor Nederland goede marktkansen.  

Ga naar website Je verlaat deze website