FHA Food & Beverage

dinsdag 23 april 2024

Singapore

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 23 april 2024 09:00 Tot 26 april 2024 17:00

Singapore is een sprankelende hotspot van innovatie en ontwikkeling. Daarnaast is de vraag naar geavanceerde technologieën en culinaire innovaties in de voedsel– en horecasector levendiger dan ooit. Wil je deel uitmaken van deze snel groeiende markt? Zorg er dan voor dat je aanwezig bent tijdens de FHA Food & Beverage Beurs, het grootste B2B-event voor de voedsel– en horecasector in de regio, deze beurs vindt plaats van 23 tot en met 26 april 2024. 

WAAROM IS DE FHA ZO INTERESSANT VOOR JOU?

Met een voedsel- en drankindustrie die naar verwachting zal groeien tot  4 miljard euro tegen 2024, is Singapore een wereldberoemde foodie-bestemming en de stadstaat heeft zijn positie als toonaangevende voedsel- en horecahub in Azië versterkt. Bovendien verwacht men dat de voedsel- en horecasector in Singapore met een CAGR van 2,7% zal groeien tussen 2021 en 2024, wat de dynamiek en potentie van deze markt onderstreept. 

De FHA-Food & Beverage Beurs, die meer dan 2.000 exposanten en 80.000 deelnemers uit meer dan 100 landen trekt, is de ideale plek om deze marktkansen te benutten, innovaties te ontdekken, te netwerken met invloedrijke figuren uit de industrie en jouw merk onder de aandacht te brengen bij een groot en divers publiek. Daarnaast is Singapore ook een belangrijke toegangspoort tot de grotere Aziatische markt, die tegen 2024 naar verwachting meer dan USD $ 4,2 biljoen zal bedragen. 

Het bijwonen van de FHA geeft jouw bedrijf waardevolle inzichten in deze groeiende markt en stelt je in staat om de trends, smaken en voorkeuren van de Aziatische consument beter te begrijpen. Je krijgt ook de kans om je producten en diensten te presenteren aan een groot aantal geïnteresseerde kopers en beslissers uit de sector. De FHA-Food & Beverage Beurs is meer dan alleen een beurs – het is een springplank naar succes in de bruisende voedsel- en horecasector van Azië.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE FHA?

De FHA is een hoogtepunt op de kalender van de voedsel- en horecasector met duizenden exposanten en bezoekers van over de hele wereld. Je vindt er het nieuwste op het gebied van voedselproducten, dranken, apparatuur en horecatechnologieën. De beurs biedt ook een scala aan seminars en demonstraties, waardoor je inzicht krijgt in de nieuwste trends en ontwikkelingen.  

Met een geschiedenis die teruggaat naar 1978, heeft de FHA zich gevestigd als het belangrijkste platform voor voedsel- en horecaprofessionals om te leren, te netwerken en zaken te doen. Mis deze kans niet om jouw merk op de kaart te zetten in de meest dynamische voedsel- en horecamarkt in Azië. Reserveer nu jouw plek op het Nederland paviljoen en word deel van de gastronomische toekomst op de FHA 2024!

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE FHA

Om jouw producten goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Een all-in-pakket op de FHA bieden wij jou aan voor 975,-. per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €795,-. Bedragen zijn excl. BTW en reis- en verblijfskosten. 

Meld je aan of plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Je kunt ook zelf een kijkje nemen op de eigen website van de FHA Food & Beverage.

Ga naar website Je verlaat deze website