Food & Hospitality China

woensdag 8 november 2023

Shanghai

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 8 november 2023 09:00 Tot 10 november 2023 17:00

China komt twee keer zo hard terug op het wereldtoneel en de vraag naar nieuwe producten in de voedsel- en drankenindustrie is gigantisch. Wil je hierop inspelen? Zorg dan dat je erbij bent van 8 tot en met 10 november 2023 op de Food & Hospitality beurs in Shanghai.  

WAAROM IS CHINA NU ZO INTERESSANT VOOR JOU?

Het land is drie jaar op slot geweest en schreeuwt om ontwikkeling. Vooral op het gebied van voedingsmiddelen valt een enorme slag te slaan. De FHC (Food & Hospitality China) biedt hiervoor de uitgelezen kans voor Nederlandse ondernemers en Chinese inkopers om inspiratie en innovatie op te doen. Nederlandse voedingsmiddelen hebben in China doorgaans een goede reputatie, vooral omdat de Chinese consument steeds meer bewust wordt van gezonde en betrouwbare voedingsmiddelen en dranken. 

Naast gezonde voeding zijn er nog andere kansrijke ontwikkelingen op de Chinese markt. Zo zijn steeds meer mensen thuis gaan koken tijdens de covid-pandemie waardoor er een groeiende vraag is ontstaan naar gezonde en voedzame ingrediënten en maaltijden. Ook zijn “plant based proteïnes” populairder geworden als vervanger voor vlees, en wordt het succes van “comfort food” zoals snacks, ijsjes en chocolade steeds groter en gezonde alternatieven hierop. De groei in kaasconsumptie in China lijkt voorlopig niet te stoppen. De markt is met een inwonersaantal van 1.4 miljard enorm. Dat – in combinatie met de goede Nederlandse reputatie op gebied van kaas – biedt mooie kansen! 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE FHC?

De FHC is een onmisbaar deel in de wereld van de Chinese voedsel- en drankenindustrie.  Vooral voor multinationale bedrijven die hun weg willen vinden op de groeiende Chinese voedsel- en cateringsector is de beurs cruciaal. De 26ste editie van de FHC drie dagen handel waar import en export elkaar ontmoeten. Met 135.000 professionele bezoekers is aanloop gegarandeerd. Denk aan importeurs, distributeurs, category-managers uit retail en foodservice en alles daartussenMet slechts plek voor 3000 exposanten biedt dit een unieke kans voor jou als Nederlandse ondernemer.  

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE FHC

Om jou product(en) goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten) 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Een all-in-pakket op de FHC bieden wij jou aan voor €925,- per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €795,-. Bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. 

Registratie is open tot en met 1 augustus 2023. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Food & Hospitality China.

Ga naar website Je verlaat deze website