Food & Hotel Malaysia

dinsdag 19 september 2023

Federaal territorium van Kuala Lumpur

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 19 september 2023 07:00 Tot 22 september 2023 15:00

De Maleisische economie staat op een gigantisch keerpunt, een punt waar enorm veel kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Ook de gigantische voedsel- en drankenindustrie zit in een fase van snelle ontwikkeling en de vraag naar buitenlandse producten en innovaties om dit te bevorderen is enorm. Wil je hierop inspelen? Zorg dan dat je erbij bent van 19 tot 22 september op de Food & Hotel beurs in Maleisië!  

WAAROM IS MALEISIË NU ZO INTERESSANT VOOR JOU?

De economie van Maleisië groeit enorm snel en is erg toegankelijk. Dit samen brengt enorme kansen met zich mee. Maleisië zal tussen 2024 en 2028 veranderen in een hoog inkomensland. Door de rijzende inkomens worden er nieuwe productsoorten toegankelijk voor een groot deel van de Maleisische bevolking. Maleisië is hard opzoek naar betere, gezonde en innoverende voedingsmiddelen. Denk aan biologische producten, alternatieve-proteïne en free-from voedingsmiddelen. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE FHM?

Tijdens de 17e editie van de FHM (Food & Hotel Malaysia) wordt import en export aan elkaar verbonden. De beurs is de culinaire hotspot in het land en het event om met de juiste importeurs, distributeurs, category-managers uit retail en foodservice en alles daartussen te ontmoeten. Dit jaar zal de show een enorm succes worden en is groter dan ooit. Er worden ruim 25.000 vak bezoekers uit de regio en omstreken verwacht. Veel aanloop is gegarandeerd voor de 1500 exposanten die uit alle hoeken van de wereld komen om hun producten tentoon te stellen, ook Nederlandse inbreng kan niet ontbreken. Als je opzoek bent naar nieuwe kansen op internationaal speelveld kun je deze niet negeren! 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE FHM

Om jouw producten goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid, word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Een all-in-pakket op de FHM bieden wij jou aan voor €895,- per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €795,-. Bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. 

Registratie is open tot en met 1 augustus 2023. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Food & Hotel Malaysia.

Ga naar website Je verlaat deze website