Goed voorbereid naar China

dinsdag 6 augustus 2024

Organisator

Dyami Security Intelligence

Entreekosten

99,00 euro

Evenement data

Van 6 augustus 2024 13:00 Tot 6 augustus 2024 16:00

Investeer in jezelf en leer over China

Ga jij binnenkort naar China voor je werk, studie of op reis maar weet je niet zo goed wat je te wachten staat wanneer je in China bent geland? Wat kun je verwachten en waar moet je goed op letten? In deze training geeft onze trainer jou online, in drie uur tijd, een voorproefje van je tijd in China. 

Door onder andere de Chinese taal en cultuur te behandelen, praktische tips en eigen ervaringen te delen ga jij goed voorbereid een bijzondere tijd tegemoet in China. 

Chinese taal 
Begrijp hoe de Chinese taal werkt en leer een aantal handige woorden en onmisbare standaardzinnen die goed van pas komen tijdens je reis. 

Culturele barrières
Door middel van kennis te vergaren over Confucius, een Chinese wijsgeer uit het jaar 500 v.Chr., leer je culturele verschillen te anticiperen en daar plezierig mee om te gaan.  

Onbekende risico’s
China brengt, net als vele andere landen, haar eigen set risico’s met zich mee. Denk vooral aan nadelige miscommunicatie en ongewenste kennisoverdracht door middel van spionage. Je wordt zo goed mogelijk voorbereid om deze risico’s te vermijden zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. 

Do’s and don’ts
Ontvang tips en tricks om het meeste uit je tijd in China te halen op een plezierige en veilige manier. 

Over de trainer:

Puck Holthuis, werkzaam als Global Intelligence Analyst en trainer bij Dyami, heeft een achtergrond in de Chinese taal, cultuur en filosofie (BA International Communication gericht op China, MA Chinese Filosofie) en Internationale Betrekkingen (MA Conflict Studies and Human Rights). Ze heeft in totaal meer dan 4 jaar in China gewoond, gestudeerd en gewerkt. Deze persoonlijke ervaringen en verhalen verwerkt ze ook graag in haar training. Puck hecht veel belang aan succesvolle interculturele communicatie om zo de risico’s te minimaliseren en samenwerking te versterken.

Ga naar website Je verlaat deze website