Sustainable Logistics - Interactief Webinar - EMEA NL Business Hubs

donderdag 9 november 2023

Organisator

Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) Netherlands France Chamber of Commerce (NFCC) Netherlands Business Council UAE (NBC UAE) Netherlands Business Hub Kenya (NLBH Kenya) Businessclub Deutschland-Niederlande München (BCDN München) Dutch Business Association Turkey (DBA Turkey) Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg NLinBusiness.com

Evenement data

Van 9 november 2023 08:30 Tot 9 november 2023 10:00

Duurzame logistiek wordt steeds belangrijker. Transport en logistiek zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de wereldwijde CO2-uitstoot. Duurzame logistiek gaat niet alleen over milieubewustzijn, maar ook over het herdefiniëren van efficiëntie, kostenbeheersing en het creëren van waarde voor klanten en stakeholders. 

Wil jij meer weten over de kansen in duurzame logistiek? Ben je actief of geïnteresseerd in de EMEA regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika)? Meld je dan nu aan voor dit interactieve webinar.  

In anderhalf uur ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en heb je jouw vragen kunnen stellen aan experts die actief zijn in dit gebied.  

Voorafgaand aan het webinar ontvang je informatie over de hot topics rond groene logistiek in deze landen.  

Meld je direct aan voor het webinar en ga goed voorbereid van start. Ga naar website Je verlaat deze website