Growtech 2023

woensdag 22 november 2023

Antalya

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 22 november 2023 09:00 Tot 25 november 2023 17:00

Growtech, dé grootste land- & tuinbouw beurs van de Eurasia Regio. De Growtech brengt de wereldwijde landbouwsector samen in Antalya, Turkije, voor de 22ste keer van 22 tot en met 25 november. Wil jij je stempel drukken op deze bloeiende industrie? Dan mag je Growtech niet missen. 

WAAROM IS DE GROWTECH NU ZO INTERESSANT VOOR JOU?

Turkije is een leidende speler in de tuinbouwindustrie, met een aanzienlijke productie en uitgebreide kasfaciliteiten die voortdurend vernieuwd en geïnvesteerd moeten worden. Met een exportgroei van 22,2% ten opzichte van 2021 en een rangschikking van 1e in Europa en 7e in de wereld wat betreft landbouwproductie, is de tuinbouwsector in Turkije een kracht van betekenis. De aanwezigheid op Growtech geeft je een unieke kans om deel te nemen aan deze dynamische markt, je producten te presenteren aan een breed publiek en te leren van de best practices van leiders in de sector. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN GROWTECH?

Growtech is een niet te missen evenement voor alle professionals in de landbouwsector. Het evenement groeit elk jaar met binnenlandse en buitenlandse bezoekers en exposanten. In 2022 trok de beurs in vier dagen tijd 58.555 bezoekers uit 123 landen, met de top 10 van de meest bezochte landen bestaande uit Iran, Jordanië, Egypte, Irak, Rusland, Azerbeidzjan, Marokko, Oezbekistan, Libanon en Kazachstan. 

Het totale aantal exposerende bedrijven bereikte 571 uit 27 verschillende landen, met Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Zuid-Korea en China als nationale exposanten in de paviljoens. Dit zorgt voor een unieke kans voor jou als Nederlandse ondernemer om deel te nemen aan deze wereldwijde bijeenkomst van de kasindustrie. 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE GROWTECH

Om jouw product(en) goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten).

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Een all-in-pakket op de Growtech bieden wij jou aan voor €635,- per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €600,-. Bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. 

Registratie is open tot en met 10 oktober 2023. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Growtech.

Ga naar website Je verlaat deze website