Handels- en innovatiemissie cybersecurity naar de Nordics

zondag 5 november 2023

Helsingin Messukeskus Messuaukio 1, Helsinki

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Tallinn Nederlandse ambassade in Stockholm Nederlandse ambassade in Helsinki

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 5 november 2023 09:00 Tot 10 november 2023 17:00

Bent u een innovatieve ondernemer in de cybersecurity? Of bent u een overheids- of kennispartner op zoek naar internationale  zakenpartners om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen? Ga dan van mee op deze 'Cybersecurity Nordics Tour' en maak kennis met de 'movers en shakers' in Estland, Finland en Zweden.

De Nordics

Nederland en de Nordics lijken sterk op elkaar wat betreft digitalisering, zowel de snelheid als de veiligheidsuitdagingen. Estland, Finland en Zweden zijn goed voor een cybersecuritymarkt van ongeveer € 1,5 miljard. Overheidsinvesteringen om de weerbaarheid en capaciteit te verhogen nemen nog altijd toe. Voor Nederlandse bedrijven zijn er volop kansen voor samenwerking met partijen in de Nordics.

Focus van de missie

Estland is een hotspot van digitale aanpassingen van de overheid en de defensie-industrie. Voor Finland zijn vooral 'Venture Capital' (VC)-investeringen en de digitale economie belangrijk. In Zweden zien we grote aandacht voor de energie-industrie. Daarom richt deze missie zich op 3 onderwerpen:

  • toekomstige energiesystemen
  • 'digital trust technologies and defense'
  • 'threat intelligence and capacity building'

Deze onderwerpen gaan vaak over nationale grenzen heen. U kunt regionale partijen zoals Nordea, Vattenfall of het NAVO Cooperative Cyber Defense Centre of Excellence (CCDCOE) gebruiken voor uw partnerschappen in de regio en mogelijke uitbreidingsplannen.

Voor wie?

Alleen Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen, die binding hebben met de onderwerpen van deze missie kunnen meedoen.

Wat kunt u verwachten?

  • U hoort de laatste ontwikkelingen uit de focussectoren in Estland, Finland en Zweden;
  • door een gedeelde expositiestand, netwerkevenementen en op maat gemaakte matchmaking zet u uzelf uitstekend neer voor de lokale markt. U kunt natuurlijk ook aan toekomstgerichte marketing en zakelijke ontwikkeling doen tijdens de missie;
  • u spreekt met lokale cybersecurityprofessionals en -onderzoekers, maar ook met eindgebruikers.
Ga naar website Je verlaat deze website