Handelsmissie cybersecurity naar RSA Conference in San Francisco

zondag 5 mei 2024

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlands consulaat-generaal in San Francisco

Entreekosten

500,00 Euro

Evenement data

Van 5 mei 2024 00:00 Tot 10 mei 2024 18:00

Wilt u meer leren over de kansen voor uw bedrijf in de Verenigde Staten? Doet u graag meer kennis op over de laatste ontwikkelingen in cybersecurity? Ga dan mee op handelsmissie naar RSA Conference in San Francisco.

RSA Conference

RSA Conference staat centraal in deze missie. Het is met ongeveer 40.000 bezoekers de grootste conferentie over cybersecurity ter wereld.

RVO organiseert in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Nederlandse Consulaat-Generaal in San Francisco een handelsmissie naar deze belangrijke beurs. InnovationQuarter organiseert dit jaar weer een NL Paviljoen op RSA Conference.

Het NL paviljoen dient als thuisbasis voor de handelsmissie. U vindt alle belangrijke internationale spelers op het gebied van IT-security op deze beurs. Daarom is dit het perfecte moment om met de handelsmissie af te reizen naar San Francisco.

Waarom meedoen?

  • Kom in contact met internationale cybersecurityorganisaties, bedrijven en mogelijke klanten.
  • Krijg inzicht in de zakelijke kansen in de Amerikaanse cybersecuritysector.
  • Hoor over de nieuwste trends en technologie├źn in cybersecurity.
  • Kom in contact met andere bedrijven uit het Nederlandse ecosysteem tijdens evenementen en netwerkgelegenheden. 
  • Ontvang informatie over de meerjarige roadmap Cybersecurity VS. Net als over de initiatieven die er zijn ten aanzien van handelsbevordering in de Verenigde Staten.

Voor wie?

De missie staat open voor Nederlandse bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Allen zijn actief op het gebied van cybersecurity met een focus op de Verenigde Staten. Vrouwelijke ondernemers die actief zijn in de sector, nodigen wij in het bijzonder uit om mee te gaan met deze missie.

Ga naar website Je verlaat deze website