Handelsmissie maritieme sector naar London International Shipping Week 2023

woensdag 13 september 2023

Londen

Organisator

NBSO Manchester Nederlandse ambassade in Londen Export Partner

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 13 september 2023 09:00 Tot 15 september 2023 18:00

U bent actief in de maritieme sector, in het bijzonder met innovatie, duurzaamheid of maritieme dienstverlening? En u wilt zakendoen in het Verenigd Koninkrijk (VK)? Neem dan van 13 tot en met 15 september 2023 deel aan de handelsmissie naar de London International Shipping Week.

De London International Shipping Week (LISW) is belangrijk voor de wereldwijde maritieme sector en scheepvaart. Meer dan 30.000 professionals komen hier samen. 

Thema's  

Nederland biedt als officiële 'National Pavilion Partner' een programma om Nederlandse en Britse organisaties te verbinden. Dit Nederlandse programma sluit aan bij 3 hoofdthema's van de Shipping week, namelijk: 

  • Innovatie en smart ports (bedrijfs- en innovatietechnologie)
  • Duurzaamheid (decarbonisatie ofwel verwijderen of verminderen van CO2-uitstoot)
  • Wet- en regelgeving (compliance, ofwel naleven van wetten en regels)

In het LISW-beursprogramma staat een Netherlands Day rond deze thema's. Speciaal voor Nederlandse bedrijven die innovatieve oplossingen hebben voor havens en de scheepvaart. En voor aanbieders van maritieme diensten. 

Expositie op Netherlands Day 

De Netherlands Day heeft een programma met sprekers. Ook is er de expositie ‘The maritime future is NOW!’ waar missiedeelnemers de hele dag kunnen staan met een eigen expositietafel. De expositie is naast de zaal waar het dagprogramma zal zijn.

Voor wie? 

De missie is voor Nederlandse scale-ups, mkb en organisaties in de maritieme sector die actief zijn op de 3 genoemde hoofdthema's van de Shipping Week (business & technology innovation, decarbonisation en compliance).

Ga naar website Je verlaat deze website