Handelsmissie PIB naar Australië: circulaire kansen in de afvalsector

dinsdag 7 mei 2024

Australië

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) MetaSus Buitenlandnetwerk

Entreekosten

750,00 Euro

Evenement data

Van 7 mei 2024 07:00 Tot 16 mei 2024 16:00

Bent u actief op het gebied van afvalmanagement en de circulaire economie? En heeft u interesse in de Australische markt? Ga dan mee met de Partners for International Business (PIB)-missie naar de oostkust van Australië!

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Australië is een snelgroeiende markt voor producten en diensten rond afval en circulaire economie. De afvalsituatie in het land is een urgent probleem en er is veel geld beschikbaar voor verbetering. De prijzen liggen tot 20% hoger dan in Nederland.

Het hoogtepunt van de missie is deelname aan de Coffs Harbour Conferentie en Beurs, waar de Nederlandse delegatie zich zal presenteren met een Nederland Paviljoen. De delegatie bestaat uit Adverio/Drycake, Blue Phoenix Group, DutchPowerGroup, Hofstetter BV, Van der Hoeven Horticultural Projects, MetaSus, en Rijkswaterstaat.

De beurs is het belangrijkste evenement in het jaar voor de Australische afvalsector. Maar ook in Brisbane (waar de Olympische Zomerspelen 2032 worden gehouden) en in Sydney is een veelbelovend programma opgesteld met onder meer netwerkbijeenkomsten, meetings met gemeenten, en veldbezoeken.

Al met al is dit een unieke kans om actief te worden op de groeiende markt voor afval en circulariteit in Australië. U krijgt daarbij de volle steun van de Nederlandse ambassade.

Ga naar website Je verlaat deze website