Het Friesland Paviljoen op de internationale BAU beurs

maandag 17 april 2023

M√ľnchen

Organisator

Oranjewoud Export Academy

Evenement data

Van 17 april 2023 07:00 Tot 22 april 2023 15:00

Het Friese bedrijfsleven in de bouw heeft de handen ineengeslagen om meer internationaal succes te behalen. Zo’n 10 gerenommeerde Friese bedrijven presenteren zich van 17 tot en met 22 april op de internationale BAU beurs in München. Samen onder een dak, samen Friesland Paviljoen.

De deelnemers aan dit initiatief zijn sterke nichespelers in de bouw, gericht op innovatie, duurzaamheid en circulariteit.  Een krachtige combinatie met producten die potentie hebben. En dat laten ze graag zien. Samen presenteren zij zich in een onderscheidend paviljoen, dat de kracht van Friesland en van de deelnemende bedrijven uitstraalt.

De stand is zelf ontworpen én gebouwd. In München wordt dus niet alleen verteld wat onze kracht is, het Friesland paviljoen laat dat ook zien. Practice what you preach.

De initiatiefnemers van dit project zijn Anker Stuy en Van Vuuren. Al snel sloten Probo, Royal Vriesco, Trivec, Idfrm, Nedcam en TWA Architecten, ontwerper van het paviljoen, zich aan. Ondersteund door de Oranjewoud Export Academy met projectmanagement en de provincie Friesland als medefinancier.

Ga naar website Je verlaat deze website