Meet & Greet met 8 NL Handelsvertegenwoordigers overzee (NL Business Hubs)

vrijdag 8 september 2023

Zutphenseweg 6, b Zutphenseweg 6, Deventer

Organisator

MKB Deventer MKB Trade Office NLinBusiness Netherlands Thai Chamber of Commerce (NTCC) Malaysian Dutch Business Council (MDBC) Holland House Mexico Holland House Chile Netherlands Business Hub Kenya (NLBH Kenya) Netherlands Business Council UAE (NBC UAE) Holland House Panama

Evenement data

Van 8 september 2023 16:00 Tot 8 september 2023 18:00

Op vrijdag 8 september kunt u laagdrempelig met de Nederlandse handelsvertegenwoordigers uit Thailand, Mexico, Chili, Maleisië, Kenia, Verenigde Arabische Emiraten en Panana, België & Luxemburg ontmoeten en spreken.

Eén keer jaar komen deze Nederlanders van overzeese posten in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika gezamenlijk naar Nederland toe.

Informeel sparren over uw kansen overzee met lokale specialisten
Bijzonder is dat we deze mensen op 8 september van 16.00 tot 17.30 uur in Deventer hebben voor een meet & greet met ondernemers uit de regio en daar buiten. In een informele setting, onder het genot van een hapje een drankje kunt u kennismaken met deze 8 vertegenwoordigers en alvast sparren over uw kansen in desbetreffend land.

In korte tijd vele contacten leggen
Een perfecte manier om in heel korte tijd alvast eerste lijnen te leggen voor een extra boost van uw export. De handelsvertegenwoordigers zijn in hun vestigingslanden dagelijks actief om Nederlandse bedrijven aan export daar te helpen. Zij  staan op 8 september voor uw klaar. Uiteraard zijn er tegelijk ook mogelijkheden om met collega exportondernemers te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Zorg dat u erbij bent!
Neem flink wat visitekaartjes mee en kom op 8 september naar Deventer. Via https://mkbtradeoffice.nl/event/9897/ of  info@mkbtradeoffice.nl kunt u zich aanmelden voor dit event. Dit wil je niet missen!

Ga naar website Je verlaat deze website