Missie en Nederland Paviljoen SEMICON Taiwan 2023

maandag 4 september 2023

Taipei

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) High Tech NL Silicon Saxony Netherlands Office Taipei (NLOT)

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 4 september 2023 09:00 Tot 8 september 2023 17:00

Bent u actief in de halfgeleidersector? En wilt u met ons de kansen en ontwikkelingen in Taiwan ontdekken? Ga dan van 4 tot en met 8 september mee met de missie naar Taiwan. Neem ook deel aan het Nederland Paviljoen tijdens de beurs SEMICON Taiwan 2023.

SEMICON Taiwan

SEMICON is de belangrijkste beurs voor de fabricage van micro-elektronica en nano-elektronica in Taiwan. In 2022 kwamen er meer dan 45.000 bezoekers en er waren 700 internationale exposanten. Het is een van de grootste vakbeurzen ter wereld voor de halfgeleiderindustrie.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Taiwan is de belangrijkste producent van halfgeleiders in de wereld. Bedrijven zoals TSMC en UMC leveren meer dan de helft van alle op maat gemaakte halfgeleiders. Van de meer geavanceerde halfgeleiders produceert Taiwan zelfs meer dan 90%. Taiwan heeft belangrijke ('front-end'-) bedrijven als TSMC, Mediatek, UMC, ASE en SPIL. Het land heeft ook een uitgebreid ecosysteem voor 'back-end'-activiteiten voor halfgeleiders. Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers.

Voor wie?

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de halfgeleidersector, zijn van harte welkom. Wij kijken  ook nadrukkelijk naar sub-sectoren als verpakking, testen en heterogene integratie.

Ga naar website Je verlaat deze website