Missie naar Rebuild Ukraine conferentie - met NL Lounge

maandag 13 november 2023

Warschau

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederlandse ambassade in Kiev Nederlandse ambassade in Warschau Topsector Agri & Food TFHC NWP

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 13 november 2023 08:00 Tot 15 november 2023 17:00

Is uw organisatie internationaal actief in energie, water, agri-food of in de gezondheidssector? En wilt u een bijdrage leveren aan het wederopbouwprogramma? Ga dan van 13 tot en met 15 november 2023 mee naar de Rebuild Ukraine conferentie in Warschau en ontdek de  mogelijkheden.

Tijdens de conferentie organiseren wij een NL Lounge, waar u uw gesprekken kunt voeren. De missie staat onder leiding van de gezant voor wederopbouw van Oekraïne, Roderick van Schreven.

Rebuild Ukraine conferentie in Warschau

Tijdens de Rebuild Ukraine conferentie in Warschau komt u meer te weten over geplande wederopbouwprojecten. Ook komt u in contact met belangrijke Oekraïense organisaties.     

De Rebuild Ukraine conferentie brengt overheden, internationale financiële instellingen, bedrijven en Oekraïense gemeenten samen. Het doel van de conferentie is om wederopbouwprojecten te presenteren en om verschillende partijen samen te brengen. Deze conferentie volgt op een succesvolle eerste editie in februari 2023.

Ga naar website Je verlaat deze website