NL Lounge op toonaangevende mijnbouwbeurs Exponor in Chili

maandag 3 juni 2024

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Entreekosten

500,00 euro

Evenement data

Van 3 juni 2024 08:30 Tot 6 juni 2024 14:30

Bent u actief op het gebied van mijnbouw? En heeft u interesse in uitbreiding of groei van uw bedrijf in Chili? Ga mee naar de mijnbouwbeurs Exponor in Antofagasta. De Nederlandse ambassade in Chili en RVO faciliteren er een NL Lounge. U kunt daarin uw potentiƫle klanten ontmoeten en uw promotiemateriaal tentoonstellen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De alom gerenommeerde mijnbouwbeurs Exponor is een 2-jaarlijkse Trade Fair. Met zo'n 40.000 bezoekers is het een zeer grote beurs. Het evenement vindt plaats in de noordelijke stad Antofagasta in Chili. Het is vooral interessant voor toeleveranciers in de mijnbouwsector. De kern van de bezoekers bestaat uit operationeel middenmanagers.

De Nederlandse ambassade in Chili en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) faciliteren een NL Lounge op de beurs. Veel andere mijnbouwlanden hebben ook hun eigen paviljoen.

Voor wie?

Als Nederlandse overheid zetten we ons in voor verduurzaming van de grondstoffensector wereldwijd, ook in Chili. Daar willen we u als innovatief Nederlands bedrijf graag voor uitnodigen en bij betrekken.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Interessante competenties voor de Chileense markt zijn:

  • Logistiek
  • Machinerie
  • Sensortechnologie
  • Water
  • Milieu-ontlastende techniek
  • Innovaties
Ga naar website Je verlaat deze website