NL paviljoen op de Robotica beurs World Fira in Toulouse

dinsdag 6 februari 2024

Frankrijk

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Buitenlandnetwerk

Entreekosten

500,00 Euro

Evenement data

Van 6 februari 2024 09:00 Tot 8 februari 2024 18:00

Bent u actief in de AgTech-robotica sector? Wilt u meer weten over de marktkansen in deze sterk opkomende sector in Frankrijk? Neem dan deel aan het NL Paviljoen op de vakbeurs World Fira in Toulouse, Zuid-Frankrijk. 

Meld u aan vóór 21 december.

Grootste AgTech-robotica beurs

World FIRA (Forum international de la robotique agricole) is de grootste internationale AgTech-robotica beurs. Hier worden de meest geavanceerde technologieën voor autonome landbouw geshowd. Ook geven sprekers en onderzoekers uit landen over de hele wereld presentaties over verschillende onderzoeksprojecten.

Net als tijdens de editie van 2023 vinden er ook dit jaar weer velddemonstraties plaats. Voor de editie 2024 verwacht de beursorganisatie een grote opkomst van onder andere coöperaties, robotfabrikanten en telers. RVO organiseert ook dit jaar tijdens World FIRA 3 dagen lang het NL Paviljoen . Dit doen we samen met het Ministerie van Landbouw en de Nederlandse ambassade in Frankrijk .

Voor wie?

Het NL Paviljoen heeft ruimte voor 10 Nederlandse organisaties die actief zijn in de AgTech-robotica. In het paviljoen kunnen zij zich presenteren, netwerken en kennis delen. Het NL Paviljoen is voor ondernemers die actief zijn in het ontwikkelen van duurzame voor de landbouwsector.

Ga naar website Je verlaat deze website