NL Paviljoen tijdens Business of Design Week (BODW) Hongkong

maandag 27 november 2023

Hongkong

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) CreativeNL HK Design Centre Ministerie van Buitenlandse Zaken Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Ministerie van Onderwijs Nederlands consulaat-generaal in Hongkong en Macao

Evenement data

Van 27 november 2023 09:00 Tot 1 december 2023 17:00

Bent u actief in circulair design en geïnteresseerd in ondernemen in Hongkong? Neem dan deel aan het Nederland Paviljoen tijdens de Business of Design Week 2023 (BODW) van 27 november tot en met 1 december 2023. 

Business of Design Week in Hongkong

Nederland is dit jaar partnerland van de Business of Design Week, ofwel de BODW. Dit is het meest invloedrijke, jaarlijkse evenement in Azië op het gebied van design, innovatie en brands.

De BODW is in 20 jaar uitgegroeid tot een evenement dat designers uit meer dan 50 landen samenbrengt. De vakbeurs heeft meer dan 1 miljoen kijkers bereikt door samenwerking met tv (omroep ViuTV).

Nederland Paviljoen

Nederland organiseert tijdens de BODW een Nederland Paviljoen. In dit NL Paviljoen kunt u uw bedrijf, organisatie of product internationaal presenteren. Zo vergroot u uw marktkansen in Hongkong en Azië.

Game Changers

Het Topteam Creatieve Industrie en het HK Design Centre werken sinds 2022 samen onder de naam 'Game Changers'. In 2023 pakken zij de uitdagingen aan die komen kijken bij de overgang naar een circulaire creatieve sector.

Game Changers zoekt Nederlandse en Aziatische bedrijven, kennisinstellingen, designers en overheden voor samenwerking.

Ga naar website Je verlaat deze website