NL Paviljoens gepland op de grootste Veehouderij-beurs (ALEC-2023) in Ethiopiƫ!

donderdag 26 oktober 2023

Addis Abeba

Organisator

Nederlandse ambassade in Addis Abeba

Evenement data

Van 26 oktober 2023 09:00 Tot 28 oktober 2023 17:00

Ethiopië staat met haar omvangrijk(e) areaal, veestappel en bevolking bekend als één van de meest interessante landen op het Afrikaanse continent als het gaat over de veehouderij sector. Dit geldt in het bijzonder voor pluimvee en zuivel. Beide sectoren zijn dan ook prioriteit bij zowel de Ethiopische overheid als bij de Nederlandse ambassade in Addis Ababa.    

Van 26 - 28 oktober wordt in Addis Abeba de Africa Livestock Exhibition & Congress (ALEC) gehouden. De jaarlijks gehouden ALEC is de grootste internationale veehouderij-beurs in Ethiopië en is vooral gericht op zuivel, pluimvee en aquacultuur. De beurs trok vorig najaar vele lokale en buitenlandse bezoekers, waaronder veehouders, verwerkers en toeleveranciers. Het Ministerie van LNV en het landbouwteam op de Nederlandse ambassade in Ethiopië zijn voornemens ook dit jaar weer twee à drie NL Paviljoens tijdens de ALEC te organiseren. Op deze wijze krijgen geïnteresseerde bedrijven de gelegenheid om een stand te huren in één van de NL Paviljoens. Daarnaast worden tijdens de ALEC diverse side events georganiseerd. 

ALEC is met name interessant voor bedrijven die met hoogwaardige input (fokmateriaal, diervoeder, e.d.), moderne technologie (o.a. stalinrichting, melkwinning en verwerking) en kennisoverdracht actief zijn in de zuivel- en pluimveeketen. Bedrijven geïnteresseerd in deelname in een Paviljoen kunnen de voorwaarden opvragen en zich uiterlijk voor juni a.s. aanmelden en laten registreren via onze partner East-West Trade. Voor vragen over deelname aan de beurs en registratie kan contact op worden genomen met Matthijs Muller. Zijn contactgegevens zijn: Tel: +31(0)702212168 en Email: expo@eastwest-trade.com.

Voor vragen over de sector, markt en focus van de beurs, neem gerust contact op met de Landbouwraad op de Nederlandse ambassade, Meeuwes Brouwer. Zijn nummer is +251 91 120 2541 en e-mail adres: ADD-LNV@minbuza.nl

Ga naar website Je verlaat deze website