Nordic Organic Food Fair

woensdag 15 november 2023

MalmöMässan Exhibition & Congress Center Mässgatan 6

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 15 november 2023 08:00 Tot 16 november 2023 16:00

Bereid je voor op de gloeiende warmte van de Scandinavische gastvrijheid in de koude noordelijke winter. De Nordic Organic Food Fair, de grootste en meest invloedrijke vakbeurs in de Scandinavische regio voor organische voeding en drank, opent haar deuren van 15 tot 16 november 2023 in MalmöMässan, Zweden.

WAAROM IS DE NORDIC ORGANIC FOOD FAIR ZO INTERESSANT VOOR JOU?

De biologische markt in Scandinavië blijft een ongeëvenaarde groei vertonen, met een geschatte waarde van meer dan 3,5 miljard euro in 2022 en een verwachte jaarlijkse groei van 9,3%. De Nordic Organic Food Fair, met zijn ongeëvenaarde reputatie, trekt jaarlijks meer dan 5000 hooggekwalificeerde handelsbezoekers aan, van distributeurs tot retailinkopers, wat een uitgelezen kans biedt om jouw merk aan deze welvarende markt te presenteren.  

De beurs zelf heeft een sterke focus op innovatie, met de ‘Eco Life Scandinavia Innovation Awards’ als een van de hoogtepunten, waardoor je jouw producten direct in de schijnwerpers kunt zetten. Deze enorme schaal aan exposure, gecombineerd met de sterk groeiende organische markt in de regio, maakt de Nordic Organic Food Fair de perfecte locatie om je te vestigen en uit te breiden in deze bloeiende sector. Mis de kans niet om je voetafdruk in deze winstgevende en duurzame markt te vergroten! 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE NORDIC ORGANIC FOOD FAIR?

De Nordic Organic Food Fair is een levendige hub in de biologische voedings- en drankenindustrie, zowel lokaal als internationaal. Elk jaar brengt het evenement de beste bedrijven in de sector samen om hun innovatieve, biologische producten te presenteren. Het is meer dan alleen een beurs: het is een kans om relaties te smeden met voedingsdeskundigen, diëtisten, winkeliers, distributeurs en besluitvormers in de sector.
Als exposant op de beurs krijg je de unieke kans om jouw producten en diensten te presenteren aan een publiek dat gepassioneerd is over biologische voeding en drank. Met de toenemende vraag naar biologische producten in de Scandinavische regio, is dit de perfecte gelegenheid om je merk op de voorgrond te plaatsen. 

Laat deze kans niet liggen om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de biologische voedings- en drankensector in Scandinavië. Reserveer jouw plek op het Nederland paviljoen en word deel van de beweging die de toekomst van voeding vormgeeft. 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE NOFF

Om jouw producten goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten) 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Je kunt ook zelf een kijkje nemen op de eigen website van de Nordic Organic Food Fair. 

Ga naar website Je verlaat deze website