Saudi Agriculture

maandag 23 oktober 2023

Riyad

Organisator

Export Partner

Evenement data

Van 23 oktober 2023 07:00 Tot 26 oktober 2023 15:00

Saoedi-Arabië is een land om rekening mee te houden in de landbouwsector. De vraag naar geavanceerde technologieën en nieuwe innovaties is krachtiger dan ooit. Wil jij ook bijdragen aan deze golf van ontwikkeling? Wees er dan bij tijdens de 40e editie van de Saudi Agriculture beurs, de grootste B2B-beurs in de landbouwsector in de regio, van 23 tot 26 oktober 2023. 

WAAROM IS DE SAUDI AGRICULTURE ZO INTERESSANT VOOR JOU?

De landbouwsector van Saudi-Arabië ondergaat een aanzienlijke transformatie, aangedreven door de visie van het land om de afhankelijkheid van olie te verminderen. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor innovaties en ontwikkelingen in de sector, vooral in technologieën voor duurzaam water- en bodembeheer. Of je nu actief bent in de landbouw, pluimvee of een aanverwante industrie, er zijn volop kansen op de Saudi Agriculture beurs. Het evenement is meer dan alleen een beurs – het is een dynamisch platform waar ideeën worden uitgewisseld, samenwerkingen worden gesmeed en groei wordt gestimuleerd. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE SAUDI AGRICULTURE?

Er is maar één beurs op het gebied van land & tuinbouw in Saoedi-Arabië. Elk jaar brengt het evenement toonaangevende bedrijven in de sector samen om de nieuwste technologieën en geavanceerde technieken te presenteren. Maar het is meer dan alleen een technologische showcase. Het is een kans om banden te smeden met landbouwingenieurs, adviseurs, boerderij eigenaren, bedrijfseigenaren en besluitvormers, energie- en irrigatiespecialisten, voedselproducthandelaars en distributeurs. Met de zegen van het Ministerie van Milieu, Water en Landbouw is de Saudi Agriculture beurs een toonaangevend evenement dat elk jaar invloedrijke handelskopers en projectontwikkelaars aantrekt. Als exposant op de beurs krijg je de unieke kans om jouw technologieën, oplossingen, diensten en producten aan een breed publiek te presenteren. Met maar liefst 40 jaar aan geschiedenis is deze beurs het hart van de besluitvorming in de regio voor zowel de publieke als de private sector. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de landbouwsector in Saudi-Arabië.
Er zijn nog 2 plekken (vd. 35) dus wees er snel bij om jouw plek veilig te stellen. 
 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE SAUDI AGRICULTURE

Om jouw product(en) goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN

Een all-in-pakket op de Saudi Agriculture bieden wij jou aan voor €935,- per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €495,-. Bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. 

Registratie is open tot en met 10 september 2023. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: daan@exportpartner.com | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: joep@exportpartner.com | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Saudi Agriculture. 

Ga naar website Je verlaat deze website