Seminar Horticulture Ghana

dinsdag 21 mei 2024

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 21 mei 2024 13:00 Tot 21 mei 2024 15:00

Actief in de tuinbouw? RVO organiseert een interessant seminar over uitbreidingsmogelijkheden naar Ghana. Bent u op zoek naar nieuwe kansen om uw bedrijf uit te breiden en te diversifiëren? Wilt u investeren in een bloeiende markt met enorm groeipotentieel? Ontdek uw zakelijke kansen!

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Ghanese tuinbouwsector heeft veel te bieden voor Ghanese en Nederlandse bedrijven. Toch blijft ontwikkeling en professionalisering achter. Lokale capaciteitsopbouw en de ondersteuning van Nederlandse commerciële interesse zorgt echter voor een win-win situatie. Zowel Ghana als de Nederlandse ondernemer met internationale ambitie kunnen hiervan profiteren.

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om:

  • nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan;
  • markten te verkennen;
  • uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Mis deze kans niet om deel te worden van een groeiend succesverhaal en druk uw stempel op de bloeiende Ghanese tuinbouwsector!

Ondernemen met impact in opkomende markten 

De Nederlandse overheid start in 14 landen een gecombineerde aanpak om handel, investeringen en ontwikkeling te bevorderen. Ook voor de tuinbouwsector in Ghana is er zo'n gecombineerde aanpak, ook wel 'combitrack' genoemd. Bekijk onze informatie over deze combitrack: Horti Ghana. Meer weten over ondernemen met impact in opkomende markten? Bekijk onze Q&A met 9 veelgestelde vragen.

Ga naar website Je verlaat deze website