Smart City World Expo & Congress in Barcelona

zondag 3 november 2024

Fira de Gran Via, Barcelona Av. Joan Carles I, 64, Barcelona

Organisator

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Trade and Innovate NL NBSO Barcelona Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 3 november 2024 09:00 Tot 7 november 2024 18:00

Smart City World Expo & Congress in Barcelona is hét meest toonaangevende smartcityevent ter wereld. Ieder jaar reizen tienduizenden bezoekers vanuit de hele wereld (en vooral vanuit Europa) begin november naar Barcelona voor dit bijzondere evenement. En ieder jaar doen honderden Nederlanders hetzelfde.

Het is hét moment om in contact te komen met internationale én Nederlandse opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Op de beursvloer, tijdens het congres en de verschillende side-events is het goed netwerken met lokale en regionale bestuurders, ambtenaren en private partners. Het is intensief én efficiënt.

NL goes Barcelona '24

Nederland is sinds jaar en dag goed vertegenwoordigd tijdens de Smart City World Expo. En ook dit jaar is de animo groot om er in Barcelona weer bij te zijn. We bereiden een interessant programma voor, dat start op zondagavond 3 november met een Nederlandse kick-off en eindigt op donderdag 7 november met het sluiten van de Expo.

Deelnemen of speciale wensen

Wilt u deelnemen aan de Smart City World Expo & Congress in Barcelona? Registreer u dan via de aanmeldknop onderaan deze pagina. U vindt via die knop ook meer informatie. 

Heeft u nspeciale wensen? Mail dan naar: Esther Schoemaker of Jan-Willem Wesselink.

Ga naar website Je verlaat deze website