Uitnodiging tot deelname aan de Expo Agrofuturo 2023

woensdag 6 september 2023

MedellĂ­n

Organisator

Holland House Colombia

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 6 september 2023 13:00 Tot 8 september 2023 13:00

6 – 8 september 2023

Het Nederland Paviljoen op de Expo Agrofuturo wordt georganiseerd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia.

Van 6 t/m 8 september 2023 vindt de beurs plaats in Medellin, met naar verwachting 20.000 professionele bezoekers en 380 standhouders uit 30 landen.

Agro in Colombia

De gunstige ligging in Latijns-Amerika, grenzend aan twee oceanen, verschillende agro-ecologische zones, het open handelsklimaat en de rijke cultuur maken Colombia tot een goede partner voor Nederlandse agrobedrijven.

Colombia kent een grote diversiteit in geografie, natuurlijke hulpbronnen, klimaat en productieomstandigheden en is daarom in staat om een breed scala van landbouwproducten te produceren. Niet alleen om haar eigen megasteden zoals Bogotá, Medellín en Cali te voeden, maar ook voor export naar de wereldmarkt. Er is nog veel ruimte voor expansie van het landbouwareaal.

De FAO omschrijft Colombia als één van de zeven landen waar de landbouwproductie nog toe kan nemen om de wereldbevolking ook in de toekomst te kunnen blijven voeden. Van de beschikbare landbouwgrond in Colombia wordt momenteel minder dan een kwart gebruikt. Colombia raakt meer en meer doordrongen van de noodzaak tot transformatie en modernisering van de landbouwsector. Zeker met het oog op de ambities op export naar de wereldmarkt. Sleutelwoorden daarbij zijn duurzaamheid, betere genetica, nieuwe technologieën & innovaties, automatisering, verbeteren van kwaliteit, verbeteren van efficiëntie en verminderen van verliezen, verbeteren van organisatie en schaalvergroting, en het creëren van meer toegevoegde waarde in de gehele agroketen (van productie tot verwerking en distributie).

Deelname en kosten

De Nederlandse Ambassade zal i.s.m. het Holland House Colombia een Nederland Paviljoen van ca. 72 m2 inrichten om een zo groot mogelijke groep Nederlandse bedrijven de kans op deelname te bieden. De volgende opties worden aangeboden:

Beursdeelname met individuele stand van ca. 8 m2 op het Nederland Paviljoen:

Deelname aan het Nederland Paviljoen op Expo Agrofuturo van 6 t/m 8 september 2023. Kosten hiervoor bedragen € 1.500,- excl. btw. Dit is inclusief een individuele company stand van ca. 8 m2 met basisinrichting (structuur/wanden, logo, tafel en stoelen, verlichting en stroomvoorziening). Andere elementen kunnen - mits passend in het Nederland Paviljoen concept - in overleg worden toegevoegd. Er zijn maximaal 5 individuele stands beschikbaar (op volgorde van binnenkomst aanmeldingen).

Deelname via de Lounge van het Nederland Paviljoen:

U maakt gebruik van de collectieve Nederland Lounge. Hier zal uw logo zichtbaar zijn, uw bedrijfsvideo’s getoond worden en u kunt gebruik maken van de vergaderfaciliteiten. Kosten hiervoor bedragen € 500,- excl. btw per deelnemend bedrijf. Ook zal er op één van de beursdagen een netwerkreceptie in de Lounge worden georganiseerd. Deelname van Nederlandse startups in de Lounge wordt aangemoedigd en gezorgd wordt voor aansluiting op het regionale AgStar investeringsplatform.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Voor suggesties voor uw reis en verblijf kunt u terecht bij Holland House Colombia. U kunt zich hier aanmelden tot uiterlijk 28 april 2023.

Voor aanmeldingen en/of vragen kunt u contact opnemen met:

Landbouwraad Bogotá

Nederlandse Ambassade Colombia

Leontine Crisson

+57 1 6384222

BOG-LNV@minbuza.nl

Holland House Colombia

Jan Willem van Bokhoven

+57 1 7449566

jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com 

Ga naar website Je verlaat deze website