Veilig en Zeker op Reis

woensdag 3 juli 2024

Organisator

Dyami Security Intelligence

Entreekosten

495,00 €

Evenement data

Van 3 juli 2024 10:00 Tot 3 juli 2024 17:00

Welkom bij onze veilig en zeker op reis training, dé essentiële cursus voor iedereen die met vertrouwen en veiligheid de wereld wil verkennen. 

In een tijd waarin reizen steeds toegankelijker wordt, maar conflicten en onrust toe nemen, is het cruciaal om goed voorbereid te zijn op de onverwachte aspecten van het reizen.

Of je nu een doorgewinterde globetrotter bent of een beginnende zakenreiziger, deze training is ontworpen om jou de nodige vaardigheden en kennis te bieden voor een veilige en plezierige reiservaring.

Waarom kiezen voor deze training?

​Gedurende een gehele dag neemt onze deskundige instructeur je mee in de wereld van veilig reizen. Tijdens onze interactieve training behandelen we onder andere:​

  • Reisvoorbereiding en Risicobeoordeling: Wij helpen met het identificeren en beoordelen van potentiële risico's op reis en de maatregelen die je kan nemen.
  • Weerbaarheidstraining: Omgaan met stress, houding en de-escalatietechnieken
  • Praktische oefeningen: scenario training, groepsdiscussies en case studies

Deze training is ideaal voor:

- Zakenreizigers

- Solo reizigers

- Studenten die naar het buitenland gaan

- Iedereen die zijn reiservaring wil verbeteren

*De training is inclusief lunch. 

Over de trainers

Eric Schouten, oprichter en CEO van Dyami 
Eric werkte als liaison en inlichtingenofficier bij de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Na een carrière van 13 jaar vertrok hij om unieke, op maat gemaakte security intelligence diensten aan te bieden. Eric gelooft in samenwerking en het bundelen van expertise. Na zijn ervaringen met de aanslagen in New York tijdens 9/11, spionage en diverse terroristische complotten en aanslagen, waaronder de ramp met vlucht MH17, richtte hij Dyami op om ervoor te zorgen dat beveiligings- en inlichtingendiensten op een toegankelijke en kosteneffectieve manier beschikbaar worden gesteld.

Charlotte Bakker, Head of Training bij Dyami 
Charlotte is tevens een veelzijdige trainingsactrice bij Dyami Academy, en brengt ervaring en creativiteit mee in het verbeteren van security awareness. Met een sterke basis in theater en een achtergrond als regisseur van theatershows, weet Charlotte haar theatrale en educatieve talenten naadloos te combineren met haar inzet voor het vergroten van awareness binnen diverse organisaties, waaronder de luchtvaartsector, bedrijven en NGO's.

Ga naar website Je verlaat deze website