Webinar kansen duurzame mijnbouw Argentiniƫ

woensdag 23 november 2022

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Buenos Aires

Evenement data

Van 23 november 2022 14:00 Tot 23 november 2022 15:00

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen in de duurzame mijnbouwsector en de energietransitie in Argentinië? Bent u benieuwd naar de zakelijke kansen op deze gebieden, in het bijzonder voor lithium? Neem dan op 23 november deel aan ons webinar. Tijdens dit evenement presenteren wij een uniek rapport over de sector. Meld u aan en ontvang het rapport.

Marktstudie duurzame mijnbouwsector Argentinië
Wist u dat de duurzame mijnbouw een van de snelst groeiende sectoren is in Argentinië? Dit komt doordat de wereldwijde energietransitie zorgt voor een groeiende vraag naar lithium en koper. Voor Nederlandse bedrijven liggen er volop zakelijke kansen in de Argentijnse mijnbouwsector. In de buurlanden Chili en Brazilië zijn er al Nederlandse bedrijven actief. Deze bedrijven dragen met hun kennis, technologie en diensten bij aan een veilige en duurzame mijnbouw. Maar in Argentinië is de mijnbouwindustrie redelijk nieuw. En tot voor kort was hierover weinig informatie beschikbaar. De marktstudie "Opportunities in the Mining Sector in Argentina. Dutch solutions for a more sustainable mining industry" springt hierop in. Het rapport geeft u een compleet overzicht van de huidige situatie, de toekomstverwachtingen en de specifieke kansen voor Nederlandse bedrijven.

De marktstudie werd in het najaar van 2022 uitgevoerd door een lokale mijnbouwexpert. Dit gebeurde in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Buenos Aires en de Netherlands Business Support Office (NBSO) in Cordoba.
Voor wie? Wij nodigen Nederlandse ondernemers uit die actief zijn in de mijnbouwsector en willen weten wat de Argentijnse markt biedt.

Ga naar website Je verlaat deze website