Webinar PIB: Zakelijke kansen in de eiwittransitie in Duitsland

vrijdag 12 april 2024

Organisator

DUITSLAND DESK GroentenFruit Bureau Landbouwattachénetwerk Nederlandse ambassade in Berlijn Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 12 april 2024 08:00 Tot 12 april 2024 09:00

Bent u actief in de eiwittransitie? Dan is dit uw kans om de Duitse markt op te gaan. 

Via het programma Partners for International Business (PIB) wil brancheorganisatie Duitsland Desk Agri & Food een groep van minstens 5 Nederlandse bedrijven introduceren in Duitsland. U kunt één van die bedrijven zijn. Volg het webinar voor alle informatie!

Als u deelneemt aan zo'n PIB-cluster van bedrijven, gaat u onder meer gezamelijk op handelsmissie, krijgt u steun van het ambassadenetwerk en bezoekt u belangrijke Duitse bedrijven en organisaties. Het project wordt geleid door drs. Jochem Wolthuis, die de coördinatie op zich neemt. Hij richt zich op zowel de b2b-markt in Duitsland als de verkoop van eindproducten aan de Duitse retail- en foodsector.

Kansen in Duitsland

Duitsland heeft veruit de grootste markt voor plantaardige voeding van alle landen in Europa. Meer afzet in Duitsland van plantaardige vleesvervangers kan de ontwikkeling van de sector in Nederland versnellen.

Duitsland heeft 5 keer zoveel consumenten als Nederland. Daarnaast groeit de Duitse markt het meeste van alle West-Europese landen. Tegelijkertijd zijn andere landen actief in Duitsland en is de Duitse afzetmarkt niet gemakkelijk te betreden.

Wilt u meer weten over dit PIB-cluster en uw kansen in Duitsland? Volg dan het webinar op 12 april! En meld u aan via onderstaande link. 

Ga naar website Je verlaat deze website