Week van de Export 2023 | Impuls Zeeland

maandag 9 oktober 2023

Zeeland

Organisator

Impuls Zeeland

Evenement data

Van 9 oktober 2023 09:00 Tot 13 oktober 2023 17:00

REIS EEN WEEK LANG ROND IN WERELD VOL KANSEN VOOR INTERNATIONALE HANDEL

Zakenpartners in het buitenland, hoe vind je die eigenlijk? En wat als ze niet zo betrouwbaar blijken te zijn als je dacht? Wat zijn de laatste trends op het gebied van export? En welke subsidieregelingen voor export loop jij nu mis? Dit en meer komt aan bod tijdens de eerste Zeeuwse ‘Week van de Export’ van 9 t/m 13 oktober. Een impuls voor jouw internationale succes!

Het programma is zorgvuldig samengesteld om jou de tools en kennis te bieden die nodig zijn om de wereldwijde markt te veroveren.

Tijdens de 'Week van de Export' kun je deelnemen aan boeiende lezingen, interactieve workshops, waardevolle netbijeenkomsten en meer. Of je nu een ervaren exporteur bent of de eerste stappen zet in de internationale arena, wij hebben een week lang een scala aan activiteiten georganiseerd die aansluiten bij jouw behoeften. Jij kiest waar je bij bent.

Programma

Ontmoet inspirerende ondernemers die hun succesverhalen delen, leer van experts uit de industrie en ontwikkel waardevolle contacten. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van nieuwe exportstrategieën, het navigeren door complexe regelgeving of het verkennen van nieuwe markten, wij hebben een gevarieerd programma samengesteld dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Ga naar website Je verlaat deze website